031 Gyula

Kis Gyula 15. a jubileumi Budapesti Nemzetközi Félmaratonon

2010. 09. 06.
031 Gyula

Az 2010. szeptember 5-én megrendezett Budapesti Nemzetközi Félmaratonon nagyszerű teljesítménnyel képviselte egyesületünket és egyetemünket az ELTE hallgatója, és egyben az idei középtávú triatlon magyar bajnok, Kis Gyula (Polythlon Triatlon szakosztály). Abszolút összesítésében 15.-ként ért célba 1:14:42-es idővel.

Kis Gyula elégedett szereplésével: „Örülök ennek az eredménynek, hiszen mindössze három hete volt az Ironman, amiből ilyen rövid idő alatt sikerült regenerálódnom, és úgy érzem, hogy a jelenlegi verseny és az elért 15. helyezésem jó előjel az egy hét múlva Budapesten megrendezésre kerülő Triatlon Világbajnokság előtt. Egyben szeretnék gratulálni minden indulónak, aki az erős szél ellenére, megküzdve ez elemekkel és önmagával teljesítette a távot.”

A versenyen a BEAC atlétika szakosztályának tagjai közül is többen részt vettek. Részletes eredményeikről a szakosztály aloldalán találhatnak bővebb információt.

Kis Gyula aloldalához kattints ide

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech