Elte beac logo

Kialakult a mezőny! I. ELTE Tanévzáró Kupa július 2-án

2011. 06. 25.
Elte beac logo

Kialakult a mezőny, már csak egy csapat jelentkezését várjuk! Július 2-án 16 csapat méri össze tudását az ELTE Mérnök utcai sporttelepén. A torna egyik célja, hogy felhívjuk az egyetemisták figyelmét kispályás sporttársaink segítségével, hogy a 2011/2012-es szezonban az ELTE és a BEAC közös, egyetemistákból álló nagypályás csapatot indít útjára. Légy te is tagja!

Az ELTE szeretné elfoglalni helyét - az egyetem méretéhez és presztízséhez mérten - a nagypályás labdarúgásban is. A július 2.-i rendezvény helyszínén az ELTE-BEAC egyetemi csapat szervezői bővebb információval is tudnak szolgálni a csatlakozni vágyóknak, ezért is érdemes kilátogatnotok. A nagypályás csapat mellett az ELTE SE futsal csapata is várja a kispályás játék iránt érdeklődő hallgatókat. E mellett remek alkalom arra is a foci kupa, hogy a kispályás csapatokban játszók is jobban megismerjék egymást és erősítsük az ELTE-s focirajongó közösségét!

A nagypályás ELTE-BEAC focicsapat iránt érdeklődők keressék a helyszínen vagy e-mailben Bitai Zoltánt (ELTE TTK)!

Résztvevő csapatok: Anonymus, Armada, Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC), CSTB, ECFC, Egyetemes Kannásbor, ELTE SE, FC Fehérvár, FC Segnalato, Folk Boys, Földturkászok, Hajcsatok, TFSL, Torpedo, Zsuga Bonito

A kupa helyszíne: Mérnök utcai ELTE Sporttelep, füves pálya. Térkép

A mérkőzések egyszerre négy pályán zajlanak (1 csoport-1 pálya).

Időbeosztás:

Sorsolás a helyszínen. 09:30-9:45. (első meccs: 09:50, 2.meccs: 10:20.)
Csoportmeccsek: 10-13 óra között.
1-8 és 8-16-ig játszanak tovább a csapatok.
14-15 óra között Alsó- és Felső-ági elődöntők, döntők.

Díjazás:

1-3. helyezetteknek - kupa
Különdíj a gólkirálynak.

FONTOS TUDNIVALÓK AZ INDULÓ CSAPATOKNAK!!!!

A pálya talaja fű, de kizárólag terem ill. műfűre alkalmas cipőben lehet játszani. A játékvezetők figyelik a felszerelést, a játékban nem vehet részt olyan játékos, aki nem megfelelő cipőben van.

A pálya erős esőzés után nem vehető igénybe, bízunk abban, hogy nyári időnk lesz, ha bármi változás van, rögtön értesítjük a csapatokat. Kérjük, hogy a csapatok labdáról gondoskodjanak. A kispályás foci szabályai szerint rendezzük meg a tornát, de 4+1-es felállásban.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech