Alumnikupa2018 2

IX. ELTE Alumni Kupa

2018. 11. 26.
Alumnikupa2018 2

Az ELTE Alumni Szervezet, az ELTE Sportiroda és a BEAC 9. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti sporttelep sátorral fedett műfüves pályáira.

Az ELTE Alumni Szervezet, az ELTE Sportiroda és a BEAC 9. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti sporttelep sátorral fedett műfüves pályáira.

A 2018. december 14-én 16 órától megrendezendő torna célja az egyetemi sportélet bemutatása, kapcsolatok kiépítése az egyetem és a volt hallgatók között, valamint az ELTE Alumni rendszer bemutatása. Ennek tökéletes helyszíne lesz az ELTE szeptemberben felújított, sátorral fedett műfüves pályája, ahol kiváló minőségű műfű várja az öregdiákokat!

Meghívott csapatok: a Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság, a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai, de várják azokat a volt hallgatókat is, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. Az első 16 csapat nevezését tudják elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak. Tavaly a vegyes karokról érkező ELTE Retro nyerte meg a tornát, kíváncsiak vagyunk kik tudják idén megelőzni őket!?

Az évente megrendezett torna védnökei: Prof. Dr. Borhy László rektor és Dr. Scheuer Gyula kancellár, tiszteletbeli védnöke 2017 óta Török Gábor, a BCE egyetemi docense, az ELTE volt hallgatója.

Idén sem maradhatnak el a kiegészítő edzéseink, a jóga illetve gerinctorna óráink, amiket a focikupával párhuzamosan tartunk.

A kiegészítő programok tervezett menetrendje:
18.00 Jóga
19.00 Gerinctorna

A jóga és a gerinctornára a név megadásával, és az adott óra kiválasztásával lehet jelentkezni a [email protected] email címen.

A kupa időpontja: 2018. december 14. (péntek) 16 órától

Helyszín: ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályái (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/A)

Nevezési határidő: 2018. december 7-ig, elektronikus formában az [email protected] e-mail címre elküldve.

Nevezési díj: csapatonként 6000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít.

Program lebonyolítása:
A csapatok 5+1-es felállásban játszanak, 2×10 perces játékidővel. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást és a csoportbeosztást a tornát megelőző hét folyamán az összes csapatvezető számára kiküldjük e-mailben. A mérkőzéseket a BLSZ és az ELTE-BEAC Futsal Bajnokság tapasztalt játékvezetői vezetik. A torna találkozói két pályán, párhuzamosan zajlanak. Maximális, 16 csapat esetén, a négy csoport első két helyezettje az egyenes kieséses szakaszba kvalifikálja magát. Az egyenes kiesés szakaszban a csoportmérkőzések során első helyezett csapatok a másik csoport második helyezettjével játszanak. A negyeddöntőket elődöntő majd bronzmeccs és döntő követi.

Díjazás: 1-3. csapat kupa, 1-3. csapat pezsgő, minden csapat oklevél, legjobb kapus, gólkirály

Facebook esemény: IX.ELTE Alumni Kupa 2018

Kapcsolat: Sajben Marcell, +36306578665, [email protected]

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech