Bogdanfy1 2

Így változik az ELTE sportlétesítményeinek használata

2022. 10. 20.
Bogdanfy1 2

A Magyarországot érintő energiaválság következtében október közepétől megváltozik a Bogdánfy úti-, és Mérnök utcai ELTE sporttelepek nyitvatartása, valamint használati rendje!

2022. december 3. és 2023. február 15. között bezárásra kerül az ELTE Bogdánfy úti,- valamint Mérnök utcai sporttelep. Október közepétől az alábbi feltételekkel várjuk a sportolni vágyókat:

Edzések télen (FRISSÍTVE!)

Jóga

  • női jóga: egyeztetés alatt
  • gerincjóga: a téli szezonban az órák online kerülnek megtartásra
  • fasciális jóga: az órák január 11-én veszik kezdetüket az Apáczai Csere János Gimnáziumban
  • bővebb információ: [email protected]

BEAC konditerem: A konditerem látogatására december 2-ig van lehetőség, havi bérleteink jelenleg is elérhetők a beac.hu oldalon 2.000Ft-os áron! A féléves vagy éves bérlettel rendelkezők bérletei december 2-től befagyasztásra kerülnek. Bővebb információ: [email protected].

Polefitness, aerial és balance:

Az edzések december 2-ig zajlanak a BEAC sporttelepen.
Téli szezont egyelőre nem hirdettünk, így jegyet és bérletet egyelőre nem lehet vásárolni a december 2. utáni időszakra.
A különböző óratípusaink (polefitness, karika, aerial, balance) leendő edzéshelyszínei szervezés alatt, a Facebook oldalon és a honlapon mindenkit tájékoztatunk majd a téli órákról.
Igény esetén online órákat is szervezünk majd.
Érdeklődni az [email protected] címen lehet.

Erőnlét: A Bogdánfy úti sporttelep kis konditermében tartott órák az Apáczai Csere János Gimnáziumba kerülnek át. Bővebb információ: [email protected].

Moderntánc: 12.06. és 02.16. között az órák a Don Bosco Katolikus Általános Iskolában kerülnek megtartásra. Bővebb információ: [email protected].

Kick box: 12.05-től az órák a Microcosmic Dojo&Gym teremben kerülnek megtartásra. Bővebb információ: [email protected].

Aerobik: A BEAC aerobik szakosztály Mérnök utcai edzései a Kőrösi Csoma Sándor Kollégium kistermében kerülnek megtartásra. Bővebb információ: [email protected].

A két sporttelepen zajló edzések téli időpontjairól és helyszíneiről a szakosztályok és edzők külön tájékoztatnak majd benneteket.

A BEAC szervezői minden erejükkel azon vannak, hogy télen, december 3-tól se maradjatok edzés nélkül. Cikkünk folyamatosan bővül.

Mérnök utcai sporttelep

A Mérnök utcában az egyetem fűtési időszakot érintő szabályai kerülnek követésre, a hőmérsékletet 18 celsiusra állítják, minden öltöző, fürdő és mosdó helyiség az eddig megszokott módon használható 2022. december 2-ig.

Bogdánfy úti sporttelep

A Bogdánfy út 10/B alatt található sporttelep órái is a megszokott rendben működnek majd a fent megadott dátumig, azonban a termek melegen tartásáról október 15-től mobil fűtőtestek gondoskodnak majd. Kérünk benneteket, hogy ennek megfelelő öltözettel készüljetek.

Öltözők helyszínei az alábbiak szerint módosultak: Férfi öltöző 1. lépcsőház 1. emelet | Női öltöző 4. lépcsőház 1. emelet, Hilton terem

Az öltözőkben semmilyen ruhát, táskát ne hagyjatok, használjátok a folyosón található szekrényeket!

Vízvételi lehetőség és mosdó használat egyedül a földszinti, Szertár Büfé melletti mosdókban biztosított.

Fürdésre a Bogdánfy út 10/A-ban található műfüves focipályák melletti öltözőépület férfi és női fürdőit lehet használni.

A konditermi bérletek december 3-án befagyasztásra kerülnek és az újranyitást követően, várhatóan február közepétől arányosan meghosszabbítjuk őket.

A teljes bezárást elkerülve csak ez a megoldás lehetséges jelenleg.

BEAC Iroda

2022. november 7-től március elejéig az ELTE Bogdánfy sporttelepéről ideiglenesen a Tüske Uszodába költözik a BEAC Iroda. Részletek ITT

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech