Nyakon

Idén is nyakon öntötték a vizsgaidőszakot egy vízisport nappal!

2015. 06. 10.
Nyakon

Élménybeszámoló a június 7-ei sportnapról, amelyet a főszervezők az ELTE-BEAC Sportpályázatának keretein belül, egyesületünk munkatársai és a sportösztöndíjasok segítségével valósítottak meg.

Laza és „felhőtlen” szórakozásban lehetett része azoknak, akik június 7-én, vasárnap kilátogattak a PPK sportnapjára az ELTE Vízisport-telepére. Az érdeklődők a vizsgaidőszak monotonitásából, valamint a munkahelyekről kiszakadva egy kellemes, sportos napot tölthettek együtt. A folytatásban a főszervezők beszámolóját olvashatjátok:

"Lassan hagyománynak tekinthető, ha az ELTE PPK Családi Sportnapot tart az ELTE-BEAC sportpályázatának köszönhetően, akkor a kilátogatókat szikrázó napsütés és laza, „felhőtlen” szórakozás fogadja az ELTE Vízisporttelepén. A szervezők és az ELTE PPK HÖK Animátori Kör tagjai már fél kilenckor megérkeztek a telepre, hogy mindent előkészítsenek az első érkezőknek. Kilenc óra után már megérkeztek az első bátrak a Közvágóhídtól HÉV-vel, majd gyalog végig a Vízisport utcán a célig, többen kerékpárral, a kisgyerekesek autóval jöttek.

sportpálySzépen nyírt fű, hatalmas szabad tér a sporthoz, gondosan előkészített kajakok, kenuk várták őket. Idén Balogh Szilárd volt az esemény „főszakácsa” aki tüstént neki is látott az előző este már előkészített alapanyagok, valamint a főzéshez szükséges eszközök összeállításához. Ezalatt az animátorok pedig előkészítették a játékokat, amiket a gyerekeknek és nekünk hoztak. A tavaly méltán népszerű gyorstollaslabda pálya és a BEAC által biztosított sátor is hamar felállításra került amely nagy szolgálatot tett egész nap árnyékot biztosítva a gyermekeknek. Nem volt nehéz a sportszervezőknek a vízre csábítani a kevésbé gyakorlott, de annál bátrabb érdeklődőket, a gyorstollashoz is akadt partner mindig. A sárkányhajóba kicsik és nagyok mentőmellényben szálltak a vízre, lapátjaikkal egy ütemre hasították a vizet, borulás nélkül, sugárzó arccal érkeztek vissza a partra. Ekkorra már a paprikás krumpli is elkészült, amely nagyon finomra sikeredet. Aki ebben a hőségben csak valami könnyebbet szeretett volna fogyasztani, azoknak Szasza hideg görögsalátával is készült.

DSC_0284A kilátogatók élvezték a napsütést és segítő kézben sosem volt hiány. Az apróságok festettek, labdáztak, rohangáltak, néha nyúzták a szüleiket, ahogy ez ilyenkor már lenni szokott. Már alig várjuk, hogy jövőre újra megrendezhessük!"

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech