2 2

Március 11-én Téged is elvarázsol a Keleti Mese

2018. 03. 07.
2 2

Március 11-én az ELTE Oriental hastáncosai zenészekkel karöltve hozzák el a keleti hangulatot a La Vida Rendezvényházba.

Nincs ember, akire ne volna hatással a mesés kelet világa, főleg ha a zene és a tánc finom vacsorával egészül ki. Március 11-én az ELTE Oriental hastáncosai zenészekkel karöltve hozzák el a keleti hangulatot a La Vida Rendezvényházba.

Az ELTE Oriental 2011 őszén alakult a BEAC első tánccsoportjaként, és hat év alatt több száz ELTE-s lány rázta már lelkesen az órákon és fellépéseken. A csoport több országos versenyen szép eredményeket ért el, a díjazott táncokat természetesen a márciusi műsoron is láthatjuk. A vendégek megismerkedhetnek a keleti tánc változatos műfajaival. A hastánc mellett vendégelőadók meglepetés produkciói is helyet kapnak.

A nézők korlátlan étel- és italfogyasztás mellett élvezhetik a műsort és az utána következő bulit is. Ünnepelj együtt az lányokkal, egyél, igyál, táncolj, és legfőképpen érezd magad mesésen!

Időpont: 2018. március 11. 17 óra
Helyszín: La Vida Rendezvényház - 1095 Budapest, Soroksári út 48. Hungária Malomudvar

Belépő: 3000 Ft - Vendégeinket korlátlan üdítő- és ételfogyasztással várjuk.

Jegyek kaphatók a csoport oktatóinál személyesen vagy foglalhatók emailben: [email protected]

A műsorról és a belépők megváltásáról itt olvashatsz részletesebben: https://www.facebook.com/events/716497498520685/

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech