DSC 2656

Ha esik, ha fúj – pattanj nyeregbe a BEAC-cal!

2018. 01. 22.
DSC 2656

Legyen bár hóvihar vagy kánikula, az ELTE-BEAC Indoor Cycling edzésein mindig ugyanolyan körülmények között tudsz edzeni.

Tekerj a tavaszi félévben is velünk! Legyen bár hóvihar vagy kánikula, az ELTE-BEAC Indoor Cycling edzésein mindig ugyanolyan körülmények között tudsz edzeni.

Február 12-től 10 alkalmas edzések indulnak! A jelentkezés folyamatos, az órákhoz bármikor lehet csatlakozni!

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett. (Térkép)

Részvételi díj:
ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, Erasmusoknak és Alumnisoknak 7000 Ft, külsősöknek 9500 Ft. Ez 10 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal. Az órák telítettségét és az edzésalkalmak pontos időpontjait ide kattintva követhetitek!

Regisztráció menete:
1. Mielőtt jelentkeznél az órára, keresd fel a https://www.beac.hu/nyilvantartas/tagok/tag-regisztracio/ oldalt és egy perc alatt beregisztrálhatod magad az elektronikus oldalunkon.

2. Küldd el jelentkezésed a [email protected] email címre. Az órajelentkezéshez szükséges adatok: név, e-mail, lakcím, telefonszám, választott óra és fontos megadni, hogy ELTE-s vagy Külsős vagy!

Bérletvásárlás:
A regisztrációt követően a bérletedet a BEAC Irodában tudod megvásárolni. (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10., I. feljáró 2. emelet)

Nyitvatartási idő: hétfő – péntek 08:30-16:30

Csatlakozz az FB-csoporthoz, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech