NAZ 4176

Ha december, akkor Alumni Kupa!

2017. 11. 22.
NAZ 4176

Az ELTE Alumni Szervezet, az ELTE Sportiroda és a BEAC 8. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti sporttelep sátorral fedett műfüves pályáira.

Az ELTE Alumni Szervezet, az ELTE Sportiroda és a BEAC 8. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti sporttelep sátorral fedett műfüves pályáira.

A 2017. december 15-án 16 órától megrendezendő torna célja az egyetemi sportélet bemutatása, kapcsolatok kiépítése az egyetem és a volt hallgatók között, valamint az ELTE Alumni rendszer bemutatása.

Meghívott csapatok: a Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság, a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai, de várják azokat a volt hallgatókat is, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. Az első 16 csapat nevezését tudják elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

Előző évi rendezvényünkön, a hölgyek számára szervezett kiegészítő sportprogramoknak hatalmas sikere volt, így idén sem maradhatnak el jóga illetve gerinctorna óráink, amiket a focikupával párhuzamosan tartunk.

A kiegészítő programok tervezett menetrendje:
18.00 Spinning / Indoor Cycling
19.00 Gerinctorna

A spinningre és a gerinctornára a név megadásával, és az adott óra kiválasztásával lehet jelentkezni a [email protected] email címen.

A VII. Alumni Kupa csoportképe

A kupa időpontja: 2017. december 15. (péntek) 16 órától

Helyszín: ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályái (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/A)

Nevezési határidő: 2017. december 8-ig, elektronikus formában az [email protected] e-mail címre elküldve.

Nevezési díj: csapatonként 6000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít.

Program lebonyolítása:
A csapatok 5+1-es felállásban játszanak, 2x10 perces játékidővel. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást és a csoportbeosztást a tornát megelőző hét folyamán az összes csapatvezető számára kiküldjük e-mailben. A mérkőzéseket a BLSZ és az ELTE-BEAC Futsal Bajnokság tapasztalt játékvezetői vezetik. A torna találkozói két pályán, párhuzamosan zajlanak. Maximális, 16 csapat esetén, a négy csoport első két helyezettje az egyenes kieséses szakaszba kvalifikálja magát. Az egyenes kiesés szakaszban a csoportmérkőzések során első helyezett csapatok a másik csoport második helyezettjével játszanak. A negyeddöntőket elődöntő majd bronzmeccs és döntő követi.

Tavaly a BeRugosz a mezőnynek esélyt sem adva nyerték meg az Alumni kupát!

Díjazás:
1-3. csapat kupa, 1-3. csapat pezsgő, minden csapat oklevél, legjobb kapus, gólkirály

Facebook esemény:
VIII.ELTE Alumni Kupa 2017

Kapcsolat:
Sajben Marcell: [email protected]

Csatolmányok:
Nevezési lap
Versenykiírás
Játékszabály

2017-es Alumni Kupa plakátja

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech