Cover index

Gólyák, sportoljatok a BEAC-ban!

2019. 07. 23.
Cover index

Felvettek az egyetemre? A tanulás mellett sportolj a BEAC-ban, egyetemi légkörben

Gratulálunk a sikeres felvételidhez, üdvözlünk az egyetemi életben! Már szeptemberben válassz egy sportágat és vegyél részt programjainkon. Az ELTE sportegyesületeként alapított BEAC mindenkit vár, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne. Több mint 40 sportág közül választhatsz, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő mozgásformát, legyen szó szabadidő- vagy versenysportról.

Délutáni edzéseinken és sporteseményeinken bárkit, akár külsős érdeklődőket is szívesen várunk, míg az ELTE hallgatói emellett a Neptunban, a választható testnevelés kurzusok közül is válogathatnak.

1. SPORTOLJ KREDITÉRT! (CSAK ELTE HALLGATÓK)

Vegyél fel sport (választható testnevelés) kurzusokat a többi órádhoz hasonlóan a Neptunon keresztül. Összesen több mint 40 sportág közül választhatsz, a hagyományos sportágak mellett olyan különlegességekkel is várunk, mint a csörgőlabda, a játékvezetői tanfolyam, a hajózási ismeretek vagy akár a paraúszás. A sportági választékról és tudnivalókról, a Neptunban való jelentkezés folyamatáról és a gyűjtőszámlás befizetésről részletes segédletet honlapunk "Sportolj kreditért oldala" alatt találsz. Figyelem! A kurzusok folyamatosan kerülnek feltöltésre a nyár folyamán, egészen a regisztrációs hétig, így érdemes figyelni a Neptunt!

2. SPORTOLJ A BEAC-BAN! (BÁRKI CSATLAKOZHAT)

Az általános testnevelés kurzusok mellett a BEAC edzésein is részt lehet venni, mely órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói, valamint a BEAC edzői, oktatói tartják. A 2019/2020-as tanévben közel 40 sportág közül választhatnak a jelentkezők, a BEAC mindenki számára nyílt edzései közül.

A választásban segítséget nyújt honlapunk „Sportolni szeretnék” menüpontja, ahol az edzésidőpontok, helyszínek és tagsági árak is megtalálhatók (melyek folyamatosan frissülnek).

  • Csapatsportok: futsal, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, vízilabda
  • Küzdősportok: box, brazil jiu-jitsu, goju-ryu karate, kick-box, kung-fu, muay thai,
  • Aerobik: alakformáló, dinamikus jóga, pilates, zumba, zsírégető edzés
  • Táncok: argentin tangó, cheerleading, hastánc, hip-hop, latin tánc, modern jazztánc
  • Erőnléti edzések: funkcionális köredzés, kettlebell, saját testsúlyos edzés, súlyzós erőedzés, TRX
  • Ütős sportok: asztalitenisz, tollaslabda
  • Egyéb sportok: air flow jóga, atlétika, ballansz tréning, darts, falmászás, füvészkerti jóga, jóga, kajak-kenu, konditerem, polefitness, sakk, spinning, tájfutás, természetjárás, triatlon (úszás, futás, kerékpár)

3. RENDEZVÉNYEK

Vegyítsd évközi sportprogramjainkon a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal!

4. KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGOK

Gyűjtsd össze barátaidat (6–8 fő), alkoss csapatot a gólyatáborban vagy csoporttársaidból és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsóbb osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról:

BEAC Foci
Lágymányosi Bajnokság
Bölcsész Bajnokság
Jogászfoci

5. KAPCSOLAT

Nézz be hozzánk a BEAC Irodába, ahol tájékoztatást kaphatsz minden sportágról!
Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet
Telefon: 061–209–06–17
E-mail: [email protected] (edzésekkel, sportnapokkal kapcsolatos kérdések, egyéb információk)

Ne maradj le a legfrissebb sportos infókról, kövesd a BEAC Facebook és Instagram oldalát!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech