Joga

Gerincjóga a BEAC-on!

2013. 09. 06.
Joga

Mozogj az egészségedért: idén is elérhető a gerincjóga az ELTE hallgatóinak.

Tavaly egy új, népszerű mozgásformával, a gerincjógával bővült az ELTE-BEAC kínálata. A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is várjuk a jelentkezőket, heti két alkalommal. Az órák szeptember 30-án indulnak; a bérlet 9900 Ft, amely heti egy alkalomra jogosít fel 10 héten át.

A gerincjóga célja a test egészségének helyreállítása elsősorban a testtartás javításával. A helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításához is elengedhetetlen. A helyes légzés kiemelt szerepet kap a jógában, mivel a hormonrendszerre, emésztésre és közérzetre gyakorolt közvetlen hatása miatt részt vesz a szervezet egészségének megőrzésében.

A gerincjóga a hatha jóga testtartásaiból kiinduló, biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal segíti elő a mélyizmok erősítését, az elmerevedett izmok nyújtását és előidézi a relaxáció-képes állapotot.

Jelentkezés: [email protected]

Időpontok:

- hétfő 18:00-19:30;

- csütörtök 17:30-19:00

Részletek: http://www.facebook.com/ElteBeacJoga*

Helyszín: ELTE Sporttelep, 1117 Bp. Bogdánfy út 10. (Petőfi-híd budai oldal, Lágymányosi Kampusz mögött), tükrös terem (4-es lépcsőház, 1. emelet)

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech