Aeroszuli3

Fergeteges bulival ünnepelte 10. születésnapját az ELTE Aerobik

2017. 09. 29.
Aeroszuli3

Szeptember 20-án egy felejthetetlen partyval ünnepelte meg a BEAC Aerobik szakosztálya – az ELTE Aerobik – fennállásának 10. évfordulóját

Szeptember 20-án egy felejthetetlen partyval ünnepelte meg a BEAC Aerobik szakosztálya – az ELTE Aerobik – fennállásának 10. évfordulóját, melyet Karsai Kriszti, szakosztályunk oszlopos edzője így élt meg:

"A születésnapok mindannyiunk életében fontos mérföldkövek, így van ez egy közösség életében is. Ilyenkor megállunk egy pillanatra és megünnepeljük, amit együtt létrehoztunk, elértünk, aminek részesei lehettünk. Mi is ezt tettük a szülinapunkon, méghozzá stílusosan egy óriási, színes edzés-kavalkáddal ünnepeltünk! És nem is kaphattunk volna szebb ajándékot, mint a hatalmas érdeklődést, lelkesedést és szeretetet, amit magatokkal hoztatok a bulira.

Az ELTE Aerobik mottója: „Mozogni boldogság!”, amit semmi nem bizonyít jobban, mint a tény, hogy hétről hétre, azokon a bizonyos „szürke hétköznapokon” is többszázan mozdultok velünk, immár tíz éve. Most sem hagytatok cserben minket, a rendezvényen már az első órán, a Pulay Eszti és Varga Réka által vezetett szülinapi csákós, felpörgető alakformáló edzésen megtöltöttük a csarnokot, és a lelkesedés egészen az utolsó órákig kitartott. A színes edzésprogram is bebizonyította, hogy milyen sokoldalú ez a szakosztály.

A bemelegítés után jöhetett a kőkemény köredzés négy edzővel, Kálmán Terézzel, Lukács Zitával, Pesthy Orsival és velem. Szó szerint majdnem szétesett alattunk a színpad! Lakatos Eszti pörgős zumbája előtt Mihalecz Imola egy áramló jógaórával készült, és jóleső felüdülést jelentett a napvégi streching Péch Julival. Az órák közötti pihenőidőben pedig csodás műsorral léptek fel büszkeségeink, az elmaradhatatlan ELTE Cheerleaders, az ELTE Oriental Hastánc és az ELTE Modern Jazztánc csapata.

Az edzések alatt és az edzések közti pihenőidőben a chill sarokban feltöltődhettünk, ahol Molnár Ágiék csodás henna-kreálmányokkal ékesítették a jelentkezőket, valamint a Herbalife standjánál a testtömeg-összetétel mérése és életmódtanácsadás mellett finom és egészséges frissítőket kóstolhattunk. Aki az edzések mellett még egy kis kihívásra vágyott, az a Campus3Próba állomáson változatos feladatokban próbálhatta ki magát.

Az este egyik csúcspontja Péntek Enikő ZONA edzése volt, amin edzőként is nagy élmény és kihívás volt részt venni, és kicsit megérezhettük azt is, milyen felpörgető fesztivál-élmény az, amikor több száz kéz (vagy láb) egyszerre lendül a magasba.

Az edzése után Enikő egy kis kötetlen előadás keretében mesélt magáról és a sportolás fontosságáról, arról, amit az ELTE Aerobik is képvisel és amit mi is szeretnénk átadni mindenkinek, aki az óráinkra és az órarenden kívüli sok-sok programra, előadásra, közös futásra ellátogat: mindegy, mikor kezded el, mindegy, milyen sportot választasz, a legfontosabb az, hogy a mozgást tedd az életed szerves részévé, és érezd meg annak miden csodálatos hatását, amit a testedre, a lelkedre és akár az emberi kapcsolataidra, az egész életedre gyakorol. Nagyon közvetlen és inspiráló volt, köszönjük szépen neki.

Az este másik csúcspontja pedig ezután következett, amikor Simon Gábor, a BEAC ügyvezető igazgatójának szavai után a rendezvény háziasszonyai, akiknek az ELTE Aerobik az elmúlt sok évet köszönheti, Pulay Szilvi és Kovácsik Rita a hatemeletes tortát is felvágták és az végre elfogyasztásra került. A nap végén természetesen a tombolanyeremények is gazdára találtak.

Az, hogy ennyien részt vettetek a szülinapunkon, és ennyi lelkesedést és energiát kaptunk és kapunk Tőletek minden héten, bizonyítja, hogy jó úton járunk.

10 év aerobik, 10 év sport, 10 év mozgás, 10 év boldogság… Nekünk ez az ELTE Aerobik. Még csak tízéves, most lép a kamaszkorba, és reméljük, hogy Veletek együtt továbbra is olyan szépen cseperedik és gyarapszik, mint eddig!"

Fogadjátok szeretettel a buliról készült látványos kisfilmünket:

Az eseményen készült valamennyi fotó elérhető a BEAC és az ELTE Online FB oldalán!

Ha szívesen csatlakoznál az ELTE Aerobik edzésekhez, keresd fel honlapunkat: https://www.beac.hu/aerobik/

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech