2 1

Felráztuk a várost - elindult a Shake The City sorozatunk!

2018. 05. 16.
2 1

A BEAC-120 emlékév alkalmából május 15-én hatalmas fitness partyt rendeztünk az egyik leghangulatosabb belvárosi romkocsmában, az Anker’t-ben.

A BEAC-120 emlékév alkalmából május 15-én hatalmas fitness partyt rendeztünk az egyik leghangulatosabb belvárosi romkocsmában, az Anker't-ben.

Pulay Szilvi, a BEAC aerobik szakosztályának vezetőedzője, -ahogyan azt tőle megszokhattuk- egy kemény, hatékony, de bulihangulatú intervall órával rukkolt elő, így kezdők és haladó aerobikosok egyaránt végig tudták küzdeni az órát.

Az élő Dj (Zsolo) persze "rátett még egy lapáttal" a hangulatra, úgyhogy a Dömény Kata által vezetett nyújtás és relax bizonyára mindenkinek különösen jól esett. Ráadásul, akik eljöttek, nem csak a közösségi edzés élményét, de értékes tombola-ajándékokat is nyerhettek.

Ha lemaradtál, ne aggódj, figyelj minket, mert hamarosan bemutatjuk Shake The City következő állomását, amin Te is ott lehetsz!

Az eseményen készült összes fénykép elérhető a BEAC Facebook-oldalán

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech