Atelier 1 1

Evezőkkel, focilabdával és lecsóval kezdte a nyarat az Atelier

2018. 07. 16.
Atelier 1 1

Az ELTE BTK Atelier Európai Társadalomtudományok és Historiográfia Tanszék július 2-án nagy sikerrel tartotta meg Duna-parti évzáróját a BEAC Sportpályázatának köszönhetően.

Az ELTE BTK Atelier Európai Társadalomtudományok és Historiográfia Tanszék július 2-án nagy sikerrel tartotta meg Duna-parti évzáróját a BEAC Sportpályázatának köszönhetően. Az eseményről Tömöry Miklós, a Tanszék doktorandusza számolt be.

Az Atelier oktatói, mesterszakos és doktori, valamint nemzetközi hallgatói évek óta élnek a BEAC által biztosított lehetőséggel és immár hagyományosan az Egyetem soroksári csónakházának kertjében tartott bográcsozással kezdik a nyarat.

Így volt ez idén is; nyugodtan állíthatjuk, hogy július első, napsütéses hétfőjén rekordszámú résztvevő látott neki a lecsó elkészítésének, indult túrakenukkal felfedezni a soroksári Duna-ágat és próbálta ki a számtalan sporteszközt – az elmaradhatatlan foci és röplabda mellett nagy sikert aratott a mini pingpong. Délután 4-re elkészült a késői ebéd, a napot pedig, egy igen jó hangulatú, „generációkon átívelő” focimeccs zárta.

Köszönjük szépen a BEAC-nak a lehetőséget és a szervezést és Kissné Koponya Krisztinának a szíves és készséges vendéglátást. Reméljük, jövőre ismét találkozhatunk!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech