1

Éremeső Schwechatban: remekeltek az ELTE-BEAC cheerleaderei

2017. 06. 13.
1

Egy arany-, egy ezüst-, valamint egy bronzéremmel tértek haza sportolóink az osztrák nemzetközi bajnokságról, amely fontos állomásul szolgált a június 24-25-e közötti Európa-bajnokságra való felkészülés folyamatában!

Június 10-én került megrendezésre az Austrian International Open cheerleader verseny Schwechatban, ahol az ELTE-BEAC három egysége képviselte egyesületünket. Sportolóink immár 6. alkalommal vettek részt a megmérettetésen a Multiversum Arénában, mely a 2016-os Cheerleading Európa-bajnokságnak is otthont adott. Magyarország, Svájc, Szlovénia, Ausztria, Csehország több mint 1000 sportolója szállt versenybe Performance Cheer és Cheerleading kategóriákban, és egy arany-, egy ezüst-, valamint egy bronzéremmel térhettek haza az osztrák nemzetközi bajnokságról!

A világbajnokságon is szereplő Szabó Hanna- Balogh Patrícia párosunk a szezon zárásaként a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. A lányoknak a félév során ez volt a 6. versenyük és lenyűgöző teljesítményt produkálva a szakmai bírák egyöntetű véleménye alapján került nyakukba az arany.

Az ELTE Coed Group Stunt szoros versenyben ezüstéremmel tért haza, míg Senior Jazz párosunk (Kovács Barbara- Botos Edgár) a 3. helyen végzett!

Az ELTE Cheer Team és az ELTE Cheer Dance Team folytatja felkészülését a június 24-25-én megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech