19897951 10211866674454514 667592371 o

Világjárás után hazai vizeken - az ISHA budapesti szekciója az ELTE Vízisporttelepén

2017. 07. 18.
19897951 10211866674454514 667592371 o

Az ISHA (Történészhallgatók Nemzetközi Szövetsége) budapesti szekciójának tagjai július 7-én a BEAC Sportpályázatának köszönhetően vízre szálltak, hogy az ELTE Vízisporttelepéről kiindulva meghódítsák a Ráckevei-Duna egy szakaszát

Az ISHA (Történészhallgatók Nemzetközi Szövetsége) budapesti szekciójának (ELTE BTK) tagjai eddig inkább külföldi konferencia-részvételben, illetve konferenciaszervezésben jeleskedtek, július 7-én azonban a BEAC Sportpályázatának köszönhetően vízre szálltak, hogy az ELTE Vízisporttelepéről kiindulva meghódítsák a Ráckevei-Duna egy szakaszát, mely kihívásról Molnár Dániel számolt be:

"A hamar beálló nagy meleg nem szegte kedvét a lelkes csapatnak, ebéd előtti bemelegítésként tettünk egy hosszabb túrát a Dunán, kenuval. A túrát némiképp nehezítette, hogy visszafelé a folyásnak szemben eveztünk, ugyanakkor a langyos hátszél némiképp könnyítette is az evezést.

A partot érés után sem tétlenkedünk, hanem tüzet raktunk és nekiálltunk közösen megfőzni az ebédet – amely némiképp uzsonnaidőre tolódott át, ugyanakkor a főzés közbeni hangulat és az elkészült étel minősége egyaránt megérte a várakozást és a munkát.

Délutánra a hőség némiképp enyhült, de a lelkesedés maradt, így újabb kenus túrát tettünk. Visszaérésünk után a magunkkal hozott dinnyével és némi takarítással/rendrakással jutalmaztuk magunkat.

Összességében elmondhatjuk, hogy egy igazán aktív, kellemes napot zártunk, amely igazi csapatépítő jellegű volt, és mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. A csapat tagjai egyöntetűen egyetértettek abban, hogy egy ehhez hasonló programot máskor, lehetőleg minél hamarabb, ismét beiktassunk naptárunkba. Ezúton köszönjük a BEAC-nak a lehetőséget, valamint a sporttelep személyzetének, különösen Kissné Kaponya Krisztina segítségét, aki a sportfelszerelésen kívül még néhány konyhai segédeszközzel is ellátott minket."

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech