Tavaszi sportnapok a BEAC-cal

A BEAC idén tavasszal is házhoz hozza a sportot! A sportkampány célja, hogy minél több egyetemi hallgató, dolgozó, kollégiumi lakó megismerje és kipróbálhassa az egyetem sportegyesülete által nyújtott sportolási lehetőségeket, mindezt pedig a lehető legközelebb, az egyetemi kampuszokon és kollégiumokban tehessék meg.

A BEAC munkatársai és edzői március vége és május eleje között szervezett programokkal kívánják felhívni az egyetemi hallgatók és dolgozók figyelmét arra, hogy az egyetemi tanulmányok és a munka mellett is fontos a rendszeres sportolást, mozgást a mindennapi rutin részévé tenni.

Remek kikapcsolódás beugrani egy jógaórára, erősödni egy funkcionális köredzésen vagy az ismerősökkel kipróbálni olyan új edzéseket, mint a polefitness, a TRX-RIP trainer, vagy akár a lézerharcot. Az edzéseket az ELTE sportszervezői, ösztöndíjasai és a BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartják.

Összes edzésünk ingyen kipróbálható sportnapjaink folyamán és akár több sportág megismerésére is lehetőség nyílik. A különböző fitness, és funkcionális edzések, a küzdősportok és fesztiváljátékok között biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót.

Tavaszi sportnépszerűsítő programsorozatunk állomásai:

KUK Sportnap - 2018.03.20.
BN Sportnap - 2018.04.09.
TÓK Sportnap - 2018.04.11.
GRIFF Sportnap - 2018.04.11.
BGGYK Sportnap - 2018.04.24.
BTK Sportnap - 2018.05.09.

Ezekkel a programokkal várunk benneteket:

Aerobik minden mennyiségben (zumba; alakformáló; gerinctréning; zsírégető)

Harcművészetek (kick-box; muay thai; brazil jiu-jitsu; kung-fu)

Életmód sportágak (TRX; funkcionális köredzés; kettlebell)

Polefitness

Fesztiváljátékok (lézerharc, rekeszmászás, mini ping-pong, trambulin)

A sportnap programjairól a BEAC FB oldala, a sportolási lehetőségekről honlapunk Sportolni szeretnék aloldala nyújt részletes útmutatást.