DSC 2545 1

Százak az Orientation Days Sportnapján

2018. 02. 14.
DSC 2545 1

Egyre nagyobb sikernek örvend a BEAC és az ELTE Nemzetközi Iroda által immár 3. alkalommal megrendezett nemzetközi sportnap

Egyre nagyobb sikernek örvend a BEAC és az ELTE Nemzetközi Iroda által immár 3. alkalommal megrendezett nemzetközi sportnap, melynek célja, hogy az egyetemre újonnan érkező külföldi hallgatók már az Orientációs Napokon közelebb kerüljenek egymáshoz az egyetemi sport által, illetve megismerjék az ELTE-s sportolási lehetőségeket.

Február 9-én, péntek délután a világ minden tájáról érkezett hallgatók nem csak a népszerű csapatsportágakat – mint a futsalt és a röplabdát – hanem a BEAC és az ELTE sportkínálatában is szereplő egyéni sportágakat is kipróbálhatták.

Így a dinamikus jógát, aerobikot, muay-thait, polefitnesst, funkcionális köredzést, és a zumbát is űzhették az érdeklődők, valamint egy látványos cheerleader bemutatót is megtekinthettek.

A BEAC edzői és az ELTE HÖK sportösztöndíjasai által tartott edzéseken lelkesen és aktívan részt vevő hallgatók 27 országból érkeztek, többségük Németországból, Franciaországból, és Görögországból, de képviseltette magát Vietnám, Ecuador, Törökország, Lengyelország, Románia és Dél-Korea is.

A hallgatók választ kaphattak sporttal kapcsolatos kérdéseikre, és kézhez a BEAC legújabb angol nyelvű Sportkisokosát, amelyben kifejezetten külföldi tanulók számára ajánlunk sportolási lehetőségeket az ELTE-n és a BEAC-ban.

A University Sports Festival Budapest mellett ez a BEAC és az ELTE második legnagyobb, kimondottan külföldi hallgatóknak szóló sporteseménye, melyet egyre nagyobb népszerűsége miatt az ELTE Nemzetközi Irodája és a BEAC továbbra is megrendez.

Az eseményen készült összes fotó elérhető a BEAC Facebook oldalán!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech