Roman

MTB kurzus indul az ELTE-n!

2019. 02. 04.
Roman

2019 tavaszától Mountain Bike kurzus indul az ELTE-n, mellyel tovább bővül a BEAC választható testnevelés kurzus kínálata!

2019 tavaszától Mountain Bike kurzus indul az ELTE-n, mellyel tovább bővül a BEAC választható testnevelés kurzus kínálata! A kurzusra saját MTB kerékpárral szükséges érkezni, lehetőleg terepgumi legyen a biciklin. A bukósisak használata kerékpározás közben kötelező, valamint a lámpák használata is, ha ezt a körülmények megkívánják. A kurzuson részt venni kizárólag érvényes baleset biztosítással lehet. Vizet, energiaszeletet vagy más energiaforrást, továbbá készpénzt ajánlott hozni. Továbbá erősen ajánlott a térdvédő és kesztyű használata is és az évszaknak megfelelő ruházat. Ne feledkezzünk meg a kerékpárunkkal kompatibilis pót belső gumiról sem! Szerszámokról, pumpáról és elsősegély csomagról az oktató gondoskodik.

Ajánlatos vásárolni havi kerékpár bérletet tömegközlekedésre, ami 500,- és megvásárolható bármelyik BKK automatánál, így a résztvevők gyorsabban és több helyre el tudnak jutni, színesebbé téve a bringázást a váltakozó helyszínekkel. A szemeszter végén egy hosszabb bringatúrára is sor kerül majd.

Egy kurzus 2 óra hosszú, de igény esetén akár hosszabb részvételre is lehetőség nyílik. Maximum 3 alkalomról lehet hiányozni. Az órát enyhe esőben is megtartják, amennyiben az időjárás megkívánja, esőkabát szükséges. Nagyon rossz időjárás esetén egyensúly gyakorlatokra kerül sor egy erre alkalmas teremben.

A kurzus kódja: VTN-099:198

A kurzus ideje: csütörtökönként 16:00-18:00 (első edzés február 14.)

A találkozó helyszíne: Széll Kálmán tér metrómegálló kijárat (vagy más, előre egyeztetett helyszín)

További részletek az első kurzuson vagy a Facebook csoportban: ELTE Mountainbike (MTB) 2019

A kurzus díja a többi testnevelés kurzushoz hasonlóan 6.000 Ft, amely a félév végén fizetendő Neptunon keresztül.

Bármilyen kérdés esetén forduljatok az oktatóhoz, Roman Ricardo Pótához bizalommal: [email protected] vagy +36705534419

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech