Közel százan sportolhatnak kedvezménnyel a szociális sporttámogatásnak köszönhetően

A BEAC és az ELTE HÖK a 2017/2018-as tanév második félévére is meghirdette pályázatát, amely rendszeres szociális támogatást kínált a hallgatók számára a BEAC által felajánlott sportbérletekre. A pályázaton 50 fő nyert el 100%-os és 30 fő 50%-os támogatást. A nyertes hallgatók az alábbi sportágakban fognak sportolni az őszi félévben: aerobik, jazz tánc, kick-box, cheerleading, brazil jiu-jitsu, muay thai, kajak-kenu, spinning, kettlebell,  konditerem, TRX, TRX-RIP Trainer.

A kezdeményezés célja, hogy az egyetemi sportolás mindenki számára elérhető legyen, és ne elsősorban anyagi kérdés legyen. A pályázat sikere miatt a BEAC és az ELTE HÖK minden félévben kihirdeti a szociális támogatással párhuzamosan a szociális sporttámogatást is.

„Reményeink szerint a jövőben az ELTE-vel közösen tovább tudjuk bővíteni az ingyenes sportolási lehetőségeket. Idén ez kiemelten fontos számunkra, hiszen 120 éves a klub, és e módon is szeretnénk felhívni a figyelmet a sportolás fontosságára.” - mondta el Simon Gábor, a BEAC igazgatója.

A pályázatban nyertes hallgatók 2018. március 27-én 16:30-ig vehetik át a sportolásra feljogosító bérleteiket.