Indulnak az ingyenes ELTE dolgozói edzések

Kezdőket, újrakezdőket és haladókat egyaránt várunk az ELTE dolgozói edzésekre, ahol a BEAC szakképzett edzőivel erősödhetnek a résztvevők.

Az ELTE Kancellária Szolgáltatási Igazgatóságának köszönhetően az egyetem dolgozói számára szeptember 9-től INGYENES funkcionális köredzés, kettlebell, gerinctréning és aerobik órák indulnak.

Edzésidőpontok és helyszínek:

 • Kettlebell az OSC-ben: H/SZE: 6:30-7:30 – Virág Tündével
  Helyszín: OSC vívóterem – 1052 Semmelweis utca 2.
 • Gerinctréning az OSC-ben: K/CS: 7:00-8:00
  Helyszín: OSC vívóterem – 1052 Semmelweis utca 2.
 • Funkcionális köredzés a BEAC-on: H/SZE: 6:30-7:30 – Pacsuta Johannával
  Helyszín: BEAC Tükrös Terem – 1117 Bogdánfy u. 10/B.
 • Gerinctréning a BEAC-on: H: 6:30-7:30
  Helyszín: BEAC TT4 terem – 1117 Bogdánfy u. 10/B.
 • Aerobik a BEAC-on: CS: 6:30-7:30
  Helyszín: BEAC TT4 terem – 1117 Bogdánfy u. 10/B.

Öltözési és zuhanyzási lehetőség adott mindkét helyszínen.

Funkcionális köredzés: Azoknak ajánljuk, akik a pörgős, változatos edzéseket kedvelik, ahol lehet bárki kezdő és haladó is, mert az ellenállások, a gyakorlatok és a kihívások is személyre szabottak! A foglakozásainkon használt mozgásformák és eszközök: Saját testsúlyos gyakorlatok, kettlebell, TRX.

Kettlebell: A kettlebell az egyik leghatékonyabb mozgásforma a kondícionális képességfejlesztés világában. Ez a több száz éves múltra visszatekintő vasgolyó mögé felépített rendszer elképesztő gyorsasággal fejleszti az erőt, állóképességet és a gyorsaságot. A preventív módon felépített gyakorlatok javítják a tartást, a keringési rendszer működését és az ízületek mozgékonyságát!

Gerinctréning: Ajánljuk azoknak, akik nem vágynak kifejezetten pörgős mozgásra, de tetőtől-talpig alaposan átmozgatnák magukat, kellemesen elfáradnának és erősítenék (nem csak a felületes, hanem mély)izmaikat.

Kezdő alakformáló aerobik: Ez az óra-ahogy a nevéből is látszik-az egyik leghatékonyabb edzéstípus, ha cél az alakformálás, a tónusosabb izomzat elérése, az erősödés. A bemelegítést követően főként a has-fenék és comb izmaira tesszük a hangsúlyt, de nem hanyagoljuk el a hát és a kar izmaink megdolgoztatását sem. Az órát nyújtással zárjuk.

Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni!

Részletek és jelentkezés NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, EDZÉSTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával a [email protected] email címen.

Aki korábban részt vett az órákon, nem szükséges jelentkeznie.