Évzáró vízipartyn a biotechnológusok

A BEAC Sportpályázatának elnyerésével július 2-án került megrendezésre a Biotechnológia mesterképzés első évfolyamának tartott évzáró partyja az ELTE Vízisporttelepén. Az eseményről Dr. Tóth Ágnes tudományos munkatárs számolt be.

"A program fő része a bográcsos lecsó készítése volt, melyet a hallgatók közösen főztek.

A hozzávalók aprításától kezdve a tűzrakásig mindenki részt vett a munkálatokban.

A lecsó elfogyasztása után következett a vízreszállás.

A sikeres visszatérés után még pár órát töltöttünk a kellemes nyári környezetben, elfogyasztva a Dényi Bt. által számunkra felajánlott sós és édes aprósüteményeket.

Köszönjük a lehetőséget a BEAC csapatának, hogy biztosították számunkra ezt a kellemes napot, ez nagyszerű lehetőség volt a tapasztalatok átadására, és arra, hogy az oktatók és a hallgatók közelebbről megismerjék egymást.

Reméljük jövőre is alkalmunk nyílik egy hasonló rendezvény megszervezésére."