Elemekkel dacolva – sportnapon a pályázatnyertes ELTE Quaestura

Május 23-án a Quaestura Hallgatói Ügyfélszolgálati Iroda szervezett sportnapot az ELTE Vízisporttelepén, a BEAC Sportpályázatnak köszönhetően. Az eseményről Bagosiné Szűcs Annamária, az Iroda vezetője számolt be.

"Mindig is szemeztünk a BEAC pályázatával, és irigykedve olvastuk az ELTE-s kollégák élménybeszámolóit a Vízisporttelepen eltöltött napokról. Idén tavasszal ránk mosolygott a szerencse, nekünk is lehetőségünk nyílt arra, hogy megtapasztaljuk a sporttevékenységgel egybekötött csapatépítés kikapcsoló, és egyben összekovácsoló élményét.

Sajnos a tervezett létszámhoz képest kevesebben vettek részt ezen a napon – ebben nagy szerepet játszott a heti csapadékmennyiség -, de aki eljött, annak egy felszabadult, nevetéssel, sportolással és játékkal teli napban lehetett része. A csekély létszám miatt végül a sárkányhajózás kimaradt, de ha a jövőben lesz alkalmunk elmenni a sporttelepre, semmiképpen sem hagyjuk ki. Szerencsére ezen a napon nem esett az eső, csak a szél fújt kitartóan, így tudtunk röplabdázni, teniszezni; az asztali játékokat kedvelők pedig kártyázni.

Az ELTE Sport Kft. Vízisporttelepén eltöltött nap hangulatát nagyban meghatározta, hogy a szabadban tudtunk együtt grillezni. A hébe-hóba a felhők mögül kikacsintó nap, a grillezett étel illata, a hűsítő szél remek hangulatot biztosított a jelenlévőknek. És amíg a grill elkészült, a Dényi Bt. által felajánlott édes és sós sütemények tartották bennünk a lelket.

Ezúton is köszönjük a lehetőséget és biztatunk minden kedves ELTE-s kollégát, hogy ha tehetik, töltsenek el együtt egy kellemes napot az ELTE Vízisporttelepén."