ELTE2

ELTE-s érmek a Vívó MEFOB-on!

2019. 04. 15.
ELTE2

Az április 13-14-én Debrecenben megrendezett vívó MEFOB-on szép számmal képviselték az ELTE-t egyetemünk hallgatói és két érmet hoztak haza a kétnapos tornáról

Az április 13-14-én Debrecenben megrendezett Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Vívó Bajnokságon szép számmal képviselték az ELTE-t egyetemünk hallgatói és két érmet, egy ezüst- és egy bronzérmet is hazahoztak a kétnapos tornáról!

Férfi egyéni párbajtőrben Buta Levente ezüstérmet szerzett, míg Fenyvesi Csaba a 6. helyen végzett.

A Buta Levente, Fenyvesi Csaba, Szikora Boldizsár, Vető Bálint összeállítású „ELTE 1” férfi párbajtőr csapat bronzérmet szerzett.

Az „ELTE 2” férfi párbajtőr csapat (Kiss Mendel, Peng Wei Jun. Tanner Balázs, Tokaji Tamás összeállításban) a 7. helyen végzett.

A versenyen már olyan hallgatók is sikeresen szerepeltek, akik a közelmúltban indult BEAC vívókurzus résztvevői közül kerültek ki.

A csapatot elkísérte a vívókurzus edzője, Pap Jenő párbajtőr világbajnok vívómester is, aki egyben a díjak átadásában is segédkezett! A csapat koordinátora pedig a BEAC vívó szakosztályának vezetője, Dr. Kovács Norbert volt.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech