20170704 141635

Mini Cheer táborokkal hozzuk közelebb a gyerekek számára a mozgás élményét

2017. 07. 07.
20170704 141635

Az ELTE-BEAC Cheerleading szakosztálya idén nyáron első ízben szervez nyári táborokat gyerekek számára.

Az ELTE-BEAC Cheerleading szakosztálya idén nyáron első ízben szervez nyári táborokat gyerekek számára. A táborok elsődleges célja, hogy az egyesületnél sportoló fiatalok játékos keretek között még jobban elsajátítsák a sportág alapjait. Az óvodás korcsoport számára szervezett sport napközi június végén nagy sikerrel lezajlott, a kisiskolások számára azonban az augusztus tartogat még sok meglepetést.

A tábor augusztus 14- 18 között kerül lebonyolításra a IX. kerületi Molnár Ferenc Általános Iskolában, ahol egy szertornaterem várja a mozogni vágyó gyerkőcöket.

A szervezők a sportolás mellett, természetesen más programokat is beépítettek az 5 napos programba. Kézműves foglalkozás, elmaradhatatlan fagyizás és más meglepetés programok várnak az ELTE- BEAC Mini Cheer csoportjaira.

Az ELTE Cheerleaderei azonban a nyár fennmaradó részében sem unatkoznak. Felnőtt csapatunk szerepet kapott Magyarország legnagyobb táborozási programjában, az Erzsébet Táborokban. Fonyódligeten és Zánkafürdőn heti rendszerességgel 2500 gyerek számára kell bemutatniuk a cheerleading sportágat, valamint lehetőséget biztosítani a résztvevők számára, hogy megismerkedjenek a sportág alapjaival.

A táborokban sport, életmód, kultúra, művészet, ismeretterjesztő valamint hagyományőrző foglalkozások- széles programkínálat várja a táborozókat.

Augusztusi Mini Cheer táborunkról bővebb információ az alábbi linken található:

https://www.facebook.com/events/406637843041304

Jelentkezés és bővebb információ:

Nagy- Kismarci Bence

[email protected]

06303756322

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech