CHEER1

ELTE Cheerleaderek az Európa Bajnokságon

2014. 06. 19.
CHEER1

A magyar válogatott tagjain kívül az ELTE Coed Group és az ELTE Veres Sister elnevezésre hallgató párosunk is porondra lép a bonni Európa Bajnokságon.

CHEER2A European Cheer Union hivatalos Európa Bajnoksága idén Németországban Bonn városában kerül megrendezésre, a Telekom Arénában. Itt a magyar cheerleader válogatott csapat mellett az ELTE Coed Group-jának és az ELTE Veres Sisters nevű Cheer dance párosának sikerült kvalifikálnia magát a versenyre a 2014-es hazai és nemzetközi eredményeivel. A bajnokságon több mint 20 nemzet képviselteti magát több kategóriában. A fiúk és lányok óriási erővel készülnek a versenyre, hiszen Magyarország először képviselteti magát Coed Group és Cheer dance kategóriában az Európa Bajnokságon. A kvalifikáció nem csak a sportágnak kimagasló eredmény, hanem az egyetemi sportnak is. Az ELTE Cheer csapat tagjai büszkén képviselik Magyarországot és az ELTE-t is.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech