ELTE Alumni logo 1

ELTE Alumni - A sport összeköt

2018. 08. 28.
ELTE Alumni logo 1

A BEAC és az ELTE Alumni Szervezet együttműködésének köszönhetően idén is a hallgatókra vonatkozó kedvezményes feltételekkel sportolhatnak az ELTE Alumni Kártyával rendelkező, az egyetemen végzett hallgatók

A BEAC és az ELTE Alumni Szervezet együttműködésének köszönhetően idén is a hallgatókra vonatkozó kedvezményes feltételekkel sportolhatnak az ELTE Öregdiák Szervezetében tagként regisztrált, korábban az egyetemen végzett hallgatók.

A korábbi évek tapasztalatai alapján a BEAC-ban szervezett sportágakat űzők között egyre több végzett hallgató is megtalálható, akik egyetemi tanulmányaikat követően is folytatják sporttevékenységüket az idén 120 éves sportklubban.

A BEAC valamennyi szakosztálya, edzései nyitottak az ELTE-n végzett hallgatók számára is. Egyéni és csapat sportok, konditerem, egyetemi bajnokságok, jóga, spinning, funkcionális edzések és további 35 sportág, valamint kimondottan öregdiákoknak szóló programok, események (pl. ELTE Alumni Kupa) várják az ELTE-n végzetteket.

A kedvezmény igénybevételéhez mindössze regisztrálniuk kell az ELTE Alumni Szervezetbe.

A BEAC-os sportolási lehetőségekről, sportágakról a Sportolni szeretnék menüpontban lehet többet megtudni.

ELTE Alumni a sport összeköt
Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech