IMG 0119

Elrajtolt a Ballansz tréning nyári szezonja!

2018. 06. 06.
IMG 0119

Számos óratípussal várnak a BEAC-os Ballansz tréningek a nyári szezonban is!

Az előző szezon nem szenvedett hiányt hajmeresztő elemekből, pózokból és ez a nyári szezonban sem lesz másként! Három hónap alatt mindenki megtanulta fejjel lefelé nézni a világot és még sok egyéb más egyensúlyfejlesztő feladatot!

A feladatok mindegyike különböző és speciális előkészületeket igényel, ezért minden óra más, minden órán picit másik irányból közelítünk adott izomcsoportok és képességek felé. Ajánlottak az órák mindenkinek, aki kiegészítésként akar fejlődni ezen a területen vagy szívesen állítaná kihívás elé magát, vagy ez lenne a fő csapás edzés szintjén.

Ha jógázól vagy valamilyen olyan sportot űzöl, ahol szükséged van az extrább hajlékonyságra és a saját súlyod elbírására, vagy csak szimplán érdekel és szeretnéd kihívás elé állítani magadat akkor a Flow a te órád!

Egyensúly gyakorlatok és ászanák, napüdvözletek az egyensúlylabdán és a talajon is, folyamatosan haladunk az egyre nagyobb kihívást jelentő, feladatok felé!

Ha ne adj, isten érdekel a páros akrobatikus elemek kivitelezése, az akrojóga és mindezt vegyítenéd a fent említett Flow egyéni elemeivel, akkor az AcroFlow a te órád! (új óratípus)

Ha te a csapatás híve vagy, és imádod az állóképességi edzéseket, aminek a végén lóg a nyelved és mindeközben egy olyan komplex edzést kapsz, ami igénybe veszi az egyensúlyodat, erődet, robbanékonyságodat, akaratodat, kitartásodat és végül, de nem utolsó sorban egy definiált szép szálkás testet is ad mellé, akkor a HIIT –en van a helyed!

Edző: Dömény Kata

Jelentkezés: [email protected]

Fb csoport: https://www.facebook.com/groups/144242632886356/

Fb oldal: https://www.facebook.com/beacballansz/

Órarend:

Hétfő Flow – 18:00-19:00

Csütörtök HIIT – 16:00-17:00

Péntek AcroFlow – 17:00-18:00

Helyszín: BEAC sporttelep, Bogdánfy u. 10/b , TT4-es tanterem ( III. feljáró)

Árak:

ELTE-s vagy volt ELTE-s hallgató és/vagy dolgozó: 8000Ft (Aerobik bérlettel: 7000Ft)
Külsős: 10.000Ft (Aerobik bérlettel: 9000Ft)

Érvényesség: 2018.06.04-2018.08.03-ig

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech