Ejszaka 340x190

Éjszakai futsal a BEAC-on

2014. 02. 20.
Ejszaka 340x190

Február 15-én, szombat este első alkalommal került megrendezésre az éjszakai focikupa az ELTE-BEAC szervezésében.

Február 15-én, szombat este a top ligák mérkőzései mellet jelentős figyelem irányult a BEAC csarnokára, ugyanis első alkalommal került megrendezésre az éjszakai focikupa az ELTE-BEAC szervezésében. Az érdeklődést remekül példázza, hogy 15 csapat nevezett a tornára, a baráti társaságok mellett komoly hagyományokkal bíró kispályás egyesületek is megjelentek, de a legnagyobb figyelmet (és tapsot) kétségkívül az NB II-ben vitézkedő női futsalosok kapták. A csoportmeccsek este fél kilenckor kezdődtek és egészen reggel hatig tartottak, igaz, ahogy közeledett a hajnal, úgy lehetett egyre több alvó embert felfedezni a csarnok legeldugottabb részein. A középdöntőbe a csoportok két legjobb együttese jutott, első helyen a Berugosz, a Drímtím és az NSZK, míg második helyen a MEGHÁT, a Tóber Futsal és a Sára Team kvalifikálta magát.

Vasárnap reggel fél hétkor egy parázs csatára ébredhettek a korán kelők, a két kiállítással megtűzdelt meccsen 5-4-re nyertek a Tóberos srácok a Berugosz ellen. A második egyenes kiesési mérkőzés is rengeteg izgalmat tartogatott, egyetlen találat esett, azt az NSZK szerezte, így a torna meglepetés csapata, a MEGHÁT búcsúzott a későbbi küzdelmektől. A harmadik döntős sorsáról a Drímtím – Sára Team összecsapás döntött, és Molnár János, a Drímtím kapusa úgy gondolta, egyetlen gólt engedélyez az ellenfélnek, majd lehúzza a rolót, így hatalmas bravúrjainak köszönhetően 4-1-re nyertek a piros mezesek.

A cikk folytatását az ELTE Online-on olvashatjátok el!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech