MINI VB Coca Deca cover 01

Egyetemi Mini Világbajnokságot szervez az ELTE-BEAC

2014. 06. 19.
MINI VB Coca Deca cover 01

2014 nyarán nem csak Brazília, hanem az ELTE is vendégül látja a legjobb csapatokat a XI. kerületben. Az Egyetemi Mini Világbajnokság szervezője az idén 115 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club.

A torna célja az egyetemi sport és a labdarúgás népszerűsítése, ezért a brazíliai labdarúgó világbajnokság ideje alatt a BEAC 2014. július 5-én, egy Mini Világbajnokságot rendez, együttműködésben a Brazil Nagykövetséggel, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetséggel és a az MLSZ-el.

A szerencsés 32 csapat, az általuk választott nemzet színeit képviselve mérkőzik meg, a VB csoport beosztása, sorsolása és lebonyolítása szerint, az ELTE Mérnök utcai pályáján. A VB-hez hasonlóan az első három helyezetten kívül az alábbi különdíjakat osztják ki: VB Aranylabda, VB Aranykesztyű, VB Aranycipő.

A torna fővédnöke Valter Pecly Moreira, Brazília magyarországi nagykövete, Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség elnöke, valamint Dr. Mezey Barna, az ELTE rektora, Nyilasi Tibor, az FTC válogatott legendája.

A szervezők az egész Kárpát-medencéből várnak minden egyetemi és főiskolai csapatot.

A torna főtámogatója a Coca Cola és a Decathlon.

További részletek és nevezési tudnivalók: Sajben Marcell – [email protected], www.beac.hu, Facebook – https://www.facebook.com/events/306246696207173/

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech