41473045 10156663534772065 4184601209316835328 o

Egyedülálló gerincregeneráló edzés a BEAC BALLanszban!

2018. 10. 09.
41473045 10156663534772065 4184601209316835328 o

Elrajtolt a BALLansz edzések újabb szezonja! Az eddig két típusú edzést tartalmazó kurzus bővült egy harmadik típussal, amely a gerinc körüli izmok erősítését, szalagok nyújtását és a káros hatások kiküszöbölését célozza.

Elrajtolt a BALLansz edzések újabb szezonja! Az eddig két típusú edzést tartalmazó kurzus bővült egy harmadik típussal, amely a gerinc körüli izmok erősítését, szalagok nyújtását és a káros hatások kiküszöbölését célozza. Az immáron háromféle edzéstípust tartalmazó tanfolyam egy komplex edzésmetodikával dolgozik, amely egyszerre erősít, nyújt, mélyizmokat használ és fejleszti az idegrendszer tűrőképességét.

Miért jó ez az új edzéstípus (Spinal Flow)?

Kiscsoportos foglalkozás keretein belül a részletesebb szakértői figyelemnek köszönhetően biztosan jól fogod kivitelezni a gyakorlatokat, így jóval kisebb a hibázási lehetőség.

Az egyensúlylabdán végzett gerinctréning, 2-3–szor jobban stimulálja az központi idegrendszeredet és így az izmaidat, az egész testedet, hogy aktívabb legyen, illetve több munkát végezzen, így gyorsabb a fejlődésed is.

Az egyensúlyozás az egyik alappillére a mélyizom fejlesztésnek és felgyorsítja az izomformálódást is.

Hogy kell elképzelni az órát?

Dinamikus óráról beszélünk, ahol saját testsúlyos gyakorlatokat végzünk. Az egyensúlyozást, mint a derékfájás, a gerincsérv, az ülő életmód és a rugalmatlan gerinc ellenségét hívjuk segítségül.

A spinal flow-n egy felépített szegmentumokból álló gyakorlatsorban dolgozunk, ahol a gerincet minden irányban megmozgatjuk és megerősítjük, a labda segítségével és anélkül is egyszerre. Nem csak a gerinc körüli izmokra terjed ki az óra anyaga, hanem az egész testet megeddzük egy olyan szemléletben, ahol kiemelt szerepet kap a gerinc védelme.

Az eredményt azonnal tapasztalni fogod, és sokkal kellemesebben fogod érezni magad.

További órák a kurzusban:

Flow: Az óra alapvetően jóga ászanákból (pózok) épül fel, amelyek áramlanak egyik ászanából a másikba (flow). Végül egy szép flow gyakorlatsort építünk fel az óra végére, (ami minden órán más) és ezt ismételjük egymás után.

Az órákon a flow mellett fokozatosan tanulunk különleges pózokat (ászanákat), megtanítjuk nektek, hogy nem is olyan nehéz az, ami elsőre annak tűnik!

Fejállásokat, kézállásokat, hátrahajlásokat és csípőnyitásokat (spárga) NEM CSAK nyomokban tartalmaz az óra!

Javul a gerinc rugalmassága, a csípő és a váll egészségessé – mobillá válik, képessé válsz olyan mozgástartományok kivitelezésére, amiről eddig fogalmad sem volt, hogy képes vagy rá!

HIIT: Ezen az órán az állóképesség fejlesztése, az ízületek stabilizációja és a test formálása van fókuszban. Magas intenzitású óra, ahol az egyensúlylabda segítségével az izmaid legmélyebb rétegeit is képes vagy megdolgoztatni, sokkal alaposabban, mint egyensúlyozás nélkül! Köredzés jelleggel, visszatér az az 5-6 gyakorlat, amit az adott órán csinálunk!

Az eredmény tónusos test, javuló keringési rendszer, gyors anyagcsere (zsírégetés), erős, de rugalmas egészséges izomzat és erős ízületek!

Az órákra még lehetséges a jelentkezés!

Ne legyen kifogás, hogy nem jó az egyensúlyod, azért kell jönni! 😉

A szezon bár elindult, de csatlakozni folyamatosan lehet! Az árakat a még hátralévő hetekhez arányosítva határozzuk meg!

Edző: Dömény Kata

Fb.: https://www.facebook.com/beacballansz/

insta: @bosu_beac

Helyszín: TT4, III. feljáró

Infó: [email protected]

Órarend:

Hétfő:
19:00-20:00 - Flow

Szerda:
18:30-19:30 – HIIT
19:30-20:30 – Spinal Flow

Péntek:
17:00-18:00 – HIIT
18:00-19:00 – SpinalFlow

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech