0

Decemberben ismét Alumni Kupa!

2016. 11. 14.
0

Az ELTE Alumni Alapítvány, az ELTE Sportiroda és a BEAC 7. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait

Az ELTE Alumni Szervezet, az ELTE Sportiroda és a BEAC 7. alkalommal hívja Alumni tornára egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti sporttelep sátorral fedett műfüves pályáira. A 2016. december 16-án 17 órától megrendezendő torna célja az egyetemi sportélet bemutatása, kapcsolatok kiépítése az egyetem és a volt hallgatók között, valamint az ELTE Alumni rendszer bemutatása.

A torna fővédnökei: Dr. Mezey Barna, az ELTE rektora, Dr. Scheuer Gyula, az ELTE kancellára és Dr. Török Gábor, a BCE egyetemi docense, ELTE-n végzett politológus

Meghívott csapatok: a Jogász Bajnokság, Bölcsész Bajnokság és Lágymányosi Bajnokság, a régebbi egyetemi bajnokságok csapatai, de várják azokat a volt hallgatókat is, akik erre az alkalomra állnak össze egy csapattal. Az első 12 csapat nevezését tudják elfogadni. A csapatok kizárólag az ELTE volt hallgatóiból, illetve maximum 2 vendégjátékosból állhatnak.

A VII. Alumni Kupán idén először kiegészítő sportprogramokat szervezünk a hölgyek számára is. Így a foci mellett gerinctornára és indoor cyclingra is lehetőség lesz az este folyamán a BEAC sporttelepén.

Tervezett program:
18:00 Gerinctorna
19:00 Indoor cycling
20:00 Gerinctorna

Az edzésekre név megadásával, és az adott óra kiválasztásával lehet jelentkezni a [email protected] email címen.

A kupa időpontja: 2016. december 16. 17 órától

Helyszín: ELTE Bogdánfy úti sporttelep, sátorral fedett műfüves pályái (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10/A)

Nevezési határidő: 2016. december 2-ig, elektronikus formában a [email protected] elküldve.

Nevezési díj: csapatonként 5000 Ft, amelyet az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges ELTE-s hallgatók tanulmányainak támogatására fordít.

Program lebonyolítása:
A csapatok 5+1-es felállásban játszanak. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást a tornát megelőző héten minden csapat részére kiküldjük. A mérkőzéseket a BLSZ hivatalos játékvezetői vezetik. A mérkőzés két pályán, párhuzamosan zajlanak. A csoportok első két helyezettje az egyenes kieséses szakaszba kvalifikálja magát. Az egyenes kiesés szakaszban a csoportmérkőzések során első helyezett csapatok a másik csoport második helyezettjével játszanak. Ezt követően a vesztesek a harmadik helyért mérkőznek meg egymással, majd a győztesek vívják a döntőt.

Díjazás: 1-3. csapat kupa, 1-3. csapat pezsgő, minden csapat oklevél, legjobb kapus, gólkirály

Kapcsolat:
Takács Réka: [email protected]

Csatolmányok:
Alumni Kupa versenykiírás
Nevezési lap

Játékszabályok

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech