Eventcover index2

Csörgőlabda MEFOB - elsőként rendez inkluzív egyetemi országos bajnokságot az ELTE és a BEAC

2019. 10. 04.
Eventcover index2

November 20-21. között az egyetemi bajnokságok történetében először rendez csörgőlabda országos döntőt az ELTE és a BEAC

November 20-21. között az egyetemi bajnokságok történetében először rendez csörgőlabda országos döntőt az ELTE és a BEAC. A kétnapos torna célja, hogy lehetőséget adjon az integrált sportolásra, népszerűsítse a csörgőlabda sportágat, illetve elősegítse a felsőoktatási fogyatékos sport fejlődését. Az ELTE Inkluzív Sportnapok csörgőlabda kupáiból kinövő országos bajnokság - a Magyar Paralimpiai Bizottság, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, a Magyar Kézilabda Szövetség, a HÖOK, a Nemzeti Sportközpontok, az ELTE Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda (SHÜTI) és a BEAC együttműködésével - a Tüskecsarnok egyetemi tornatermeiben kerül megrendezésre.

Akár teljesen kezdők is nevezhetnek a tornára, hiszen az első napon felkészülésre, gyakorlásra is lesz lehetőség, a második napon pedig éles helyzetben bizonyíthatnak az egyetemisták. Az eseményre bármely magyarországi egyetemi és főiskolai csapat nevezhet koedukált csapatot. Fontos, hogy minden csapat köteles legalább egy látássérült játékost nevezni!

Pótnevezés, helyszíni nevezés nincs, a nevezési határidőn túli nevezéseket a szervezők nem tudják elfogadni.

A nevezés határideje: 2019. november 11. | a nevezési lap a [email protected] email címre küldendő

Programterv és helyszín:

  • November 20. - Csörgőlabda kipróbálási, felkészülési lehetőség
  • November 21. 8:00-16:00 - Csörgőlabda MEFOB megnyitó, versenynap

A bajnokság lebonyolításáról legkésőbb a torna napját megelőzően 5 nappal korábban kapnak a résztvevő csapatok értesítést a nevezett csapatok függvényében.

Tüskecsarnok, egyetemi tornatermek - 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.

VERSENYKIÍRÁS

NEVEZÉSI LAP

SZABÁLYKÖNYV

Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/2468121536608622/

Hogy hogyan is kell elképzelni a csörgőlabdázást? Az alábbi rövid videóból kiderül:

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech