Csere1

Csere Gáspár - 2017

2017. 03. 09.
Csere1

Jó hírekről számolhatunk be riói olimpikonunkkal kapcsolatosan a futó szezon közeledtével.

Jó hírekről számolhatunk be riói olimpikonunkkal kapcsolatosan a futó szezon közeledtével.

Gazsi egészségi állapota sokat javult, korábbi lábsérüléséből felépült és már teljes értékű edzésmunkát végez. „Az utóbbi félév nem volt könnyű időszak, de rengeteget tanultam a kezelések, kiegészítő edzések során, sőt fejlődtem az erősítés, nyújtás, stabilizáció terén is.” – válaszolta a beac.hu kérdésére.

Az elmúlt félév során megszokhattuk, hogy többször látjuk élsportolónkat a televízióban, ilyen eset volt, hogy az M4 sportcsatorna szakértőjeként volt jelen, a legnagyobb felsőoktatási, szakmai eseményen az Educatio Kiállításon, egy szolnoki sportprogramon, valamint a BME szakmai hetének programjában is szerepelt.

Sűrű programja lesz a BEAC sportolójának tavasszal is: március 17-én 10 km-es távon a Jeruzsálem Maratonon, április 2-án a berlini félmaratonon, április 9-én a Vivicittán, április 30-án a 10 000 m-es országos bajnokságon, míg május 7-én a Szigetköz Minimaratonon láthatjuk Csere Gáspárt futni. Gazsi edzőjével, Szabó Imrével közösen összeállított versenynaptár tavaszi programjainak a célja, hogy őszre megfelelően felkészüljön az idei év legfontosabb maratoni távú megmérettetéseire. Reméljük, hogy idén a leghosszabb távon is kiváló eredményeknek örülhetünk majd.

Az eredményekről és az év további programjairól folyamatosan tájékoztatjuk a beac.hu olvasóit.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech