Alumnis

Családi napon találkoztak az öregdiákok

2014. 07. 03.
Alumnis

Az ELTE Alumni Szervezet, a Karrierközpont és az ELTE-BEAC a Mérnök utcai Sporttelepen közösen rendezte a III. Alumni Focikupával egybekötött Alumni családi- és sportnapot, amelyen kétszázan vettek részt.

2014. június 21-én az ELTE Alumni Szervezet, a Karrierközpont és az ELTE-BEAC az ELTE Mérnök utcai Sporttelepén közösen rendezte a III. Alumni Focikupával egybekötött Alumni családi- és sportnapot, melyen másfélszázan vettek részt.

A focikupát Csurgay András csapata, az ELTEndables nyerte, ők vihették haza a győztesnek járó kupát. A nyeremény részeként ingyen vehetnek részt az őszi ELTE-BEAC Lágymányosi Bajnokságon. A focikupa nevezési díjait tehetséges, szociálisan rászoruló ELTE-hallgatók támogatására fordítják a szervezők. Nemcsak a focikupa játékosai és szurkolói érezték jól magukat: TRX-edzések, aerobik és pilates is várta a résztvevőket, valamint lehetett kvidiccsezni, sakkozni és röplabdázni is. Az ügyességi játékok között szerepelt rekeszépítés és gólyalábazás is, illetve egész nap működött a minigolf pálya. A Johannita Segítő Szolgálat önkéntesei az újraélesztést mutatták meg az érdeklődőknek, a programban különböző szűrővizsgálatok is szerepeltek.

Az Alumni Napon készült fotók itt tekinthetőek meg!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech