1 2

Bajnoki győzelmek és EB kvalifikáció a 2017-es Cheerleader Magyar Bajnokságon

2017. 05. 30.
1 2

Május 27-én Győrben került megrendezésre a 2017-es Cheerleading Magyar Bajnokság, ahol hazánk csapatai megküzdöttek a legjobbnak járó címért

Május 27-én Győrben került megrendezésre a 2017-es Cheerleading Magyar Bajnokság, ahol hazánk csapatai megküzdöttek a legjobbnak járó címért! Mindemellett a versenynek hatalmas tétje volt, ugyanis a cél a kvalifikációs kvóta megszerzése volt az Európa- bajnokságra. A kontinensviadalt június 24-25 között rendezik meg a Cseh fővárosban, Prágában.

Az ELTE-BEAC sportolói hét kategóriában képviseltették magukat, és mindegyik kategóriában érmet szereztek, 4 arany valamint 3 ezüstéremmel tértek haza a csapatok.

A remek eredmények mellett az ELTE Cheer csapata történelmet írt a versenyen, ugyanis High Kick Team kategóriában Magyarország első indulói voltak.

Az egy hónap múlva megrendezésre kerülő Európa- bajnokságon 24 ország 3.500 sportolója vesz rész! A BEAC cheerleaderei pedig a 2016-os sikerek után újra nagy reményekkel vágnak neki a versenynek.

Eredmények:

Senior Coed Team: I. hely- EB kvalifikáció

Senior Cheer Dance Team: I. hely- EB kvalifikáció

Senior Freestyle Double Dance (Szabó Hanna- Balog Patrícia): I. hely

Senior Jazz Double (Kovács Barbara- Botos Edgár): II. hely

Senior High Kick Team: I. hely

Senior All Girl Group Stunt: II. hely

Senior Partner Stunt (Szádovszky Luca- Németh Bálint): II. hely

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech