Eltefoci

Az ELTE SE nyerte az I. ELTE Tanévzáró Kupát

2011. 07. 06.
Eltefoci

úlius 2-án 16 csapat mérte össze tudását az ELTE Mérnök utcai sporttelepén. A remek hanglulatú rendezvényen futsal csapatunk, az ELTE SE nem talált legyőzőre!

A torna egyik célja az volt, hogy felhívjuk az egyetemisták figyelmét kispályás sporttársaink segítségével, hogy a 2011/2012-es szezonban az ELTE és a BEAC közös, egyetemistákból álló nagypályás csapatot indít útjára.

"Az első meccsünk elveszítését nagyon sajnáljuk, nem éreztük még a kispályát, de a többi meccsen jó teljesítményt nyújtottunk és nagyon jól éreztük magunkat kispályás sporttársaink között a színvonalasan megrendezett eseményen" - nyilatkozta a kupa után az ELTE-BEAC egyetemi labdarúgó csapat szervezője, Bitai Zoltán (ELTE IK). "A fő célunk természetesen az volt, hogy részvételünkkel is buzdítsuk az egyetemistákat arra, hogy csatlakozzanak az ősztől induló egyetemi nagypályás csapatunkhoz! Augusztus elejétől már kezdődnek az edzések, várjuk az érdeklődőket! "

Végeredmény:

1. ELTE SE
2. Földturkászok
3. TFSL Balogh 2000

4. Tóber Futsal
5-8.
CSTB
Armada
Zsuga Bonito
FC Segnalato
9. BEAC
10. Anonymus
11. FC Fehérvár
12. ECFC
13-16.
ELITE ALAKULAT
Egyetemes Kannásbor
Football Faktor
Hajcsatok

GÓLKIRÁLY különdíj:
1. helyezett Dombai (Anonymus), Muhi (ELTE SE) 10-10 gól
Díj: ELTE Sport Kft. felajánlásában egy Kassai Viktor által dedikált futball labda

Kapcsolódó linkek:

Az ELTE SE és az ELTE-BEAC

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech