IMG 5176

Az ELTE Kancellária a vízisporttelepen

2016. 07. 06.
IMG 5176

“Szokásba jöttek” a csapatépítő jellegű vízi sportnapok: ezúttal az ELTE Kancellária tagjai ragadtak evezőt és töltöttek együtt egy mozgalmas napot egyesületünk sportpályázatának köszönhetően az ELTE Vízisporttelepen.

Idén először hagyományteremtő szándékkal 2016. július 1-én közös sportnapon vett részt az ELTE Kancellária Kollégiumi Szolgáltató Központja és Egyetemi Szolgáltató Központja az ELTE Vízisporttelepén. A sportnap a BEAC sportpályázatának keretében került megrendezésre.

"A rendezvény helyszínén már reggel 9:00-tól vártuk kollégáinkat közös főzéssel, sportos programokkal. Mindkét tevékenység elsődleges célja volt, hogy a két szervezeti egység új kollégáit jobban megismerjék és a két szervezet kiterjedtebb együttműködését megalapozzák, továbbá, hogy a körvonalazódó új egyetemi stratégiához illeszkedő céljaikat elemezzék informálisabb körülmények között.

A rendezvény ugyanakkor a két szervezet dolgozóinak inspirálása az aktív, sportos életmódra, figyelemfelhívás az egészséges életmód fontosságára.

Az ELTE Kancellária Kollégiumi Szolgáltató Központ és Egyetemi Szolgáltató Központ közel 30 dolgozója vett részt a közös sportnapon. A Vízisporttelep adottságaihoz illeszkedően döntően az evezésen volt a hangsúly: kajak-kenu illetve – legfontosabb közös sportprogramként – a sárkányhajózás. Az említetteken túl a szabadtéri strandjátékok is előtérbe kerültek: mini tenisz, mini pingpong."

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech