Domináltak a BEAC csapatai a K&H váltó versenyen

BEAC atlétákból álló csapatok Magyarország legnagyobb váltóversenyének dobogósai között! Az aranyérmek mellett egy bronzérmes csapatot is köszönthettünk, és több atlétánk is szerepelt további dobogós helyezést elért csapatokban.

A 3 x 2 km-es távon harmadik alkalommal hódította el a BEAC legénysége az első helyezést. Az elmúlt három év győztes csapataiban Danku Péter az állandó tag. Idén őt Harsányi Tamás és Hargitai András egészítette ki. Ugyanezen a távon Gedeon Zsolt a második helyezett csapat tagjaként teljesítette a távot.

A klasszikus 6 x 7 km-es távon a férfi I.-es kategóriát most először nyerte meg BEAC-os csapat. Összeállításuk a következő volt: Ferenc Katalin, Miksa Kende, Richter Bence, Pávó János, Göllény Zsombor és Bálint Zoltán. Ugyanebben a versenyszámban Miksa Zádor személyében a második helyezett csapatban is futott versenyzőnk.

A férfi II-es kategóriában a győzelmet olyan csapat szerezte meg, melyben négy atlétánk is futott - név szerint Gyurcsó Gergő, Boross Gábor, Csere Gáspár és Dani Áron. A legifjabbak kategóriájában a bronzérem szintén E betűs alakulathoz került, aminek tagjai: Molnár Orsolya, Végvári Ádám, Pop Leonárdó, Dani András, Donkó Dávid és Wunderlich Ábris.

A férfi III-as kategória győztes csapatát Harsányi Tamás (Dylen) erősítette.