2 5

Ingyenes próbaedzések a Trefortban!

2019. 04. 15.
2 5

Bölcsész, jogász, GTI-s, esetleg PéPéKás hallgató, dolgozó vagy? Vagy egyszerűen csak sportolni szeretnél? Csatlakozz a BEAC aerobik és funkcionális köredzéseihez a Trefortban!

Az ELTE és a BEAC együttműködésének köszönhetően megújult az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium tornaterme (1088 Trefort u. 8.), ahol dinamikus alakformáló és funkcionális köredzéseken várjuk a sportolni vágyó ELTE polgárokat egy-egy INGYENES próbaalkalmon!

A május 14-én és 16-án szervezett edzésekkel a BEAC szeretné megismertetni és bemutatni a helyszínen ősztől induló rendszeres edzéseket. Az ELTE sportegyesületének célja, hogy a felmérések szerint eddig sportolási lehetőségek szűkében lévő belvárosi hallgatók és dolgozók számára is elérhetővé tegyen minél több edzésformát.

Funkcionális köredzés - május 14. 18:00-19:00 - Kovács Bálint

Változatos, pörgős edzésekre számíthatsz, melyek alatt megtanulhatod és tökélyre fejlesztheted a TRX, Kettlebell, Rope és Slastix használatát. A köredzések alatt az idő és saját izmaid fogják a korlátot jelenteni, de edzésről edzésre egyre jobb állóképességre teszel majd szert. A módszer és az eszközök remek lehetőséget biztosítanak a szálkás és tónusos test kialakítására. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

A részvétel ingyenes de regisztráció szükséges: [email protected] "Trefort ingyenes funkcionális köredzés" tárggyal

Alakformáló aerobik - május 16. 17:00-18:00 - Pesthy Orsi

Lendületes, pörgő, átmozgató, feltöltő, szerethető! Ez az alakformáló aerobik. Az órákon egy 8-10 perces bemelegítést követően a fő izomcsoportok mindegyikét alaposan átmozgatjuk. Cél az erő növelése, az izomtónus fokozása, az egész test formálása. Eszközeink lehetnek a kis súlyzók, a gumikötél, a kis labdák, és természetesen saját testsúlyunk. Az órát nyújtással és hatalmas elégedett mosollyal zárjuk.

A részvétel ingyenes de regisztráció szükséges: [email protected] "Trefort ingyenes aerobik" tárggyal

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/2257996671129095/

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech