DSC 0381

A nyár mellett mi is megizzasztunk! Tekerj az ELTE-BEAC Indoor Cyclinggal!

2018. 04. 25.
DSC 0381

Legyen bár hóvihar vagy kánikula, az ELTE-BEAC Indoor Cycling edzésein mindig ugyanolyan körülmények között tudsz edzeni.

Tekerj nyáron is velünk! Legyen bár hóvihar vagy kánikula, az ELTE-BEAC Indoor Cycling edzésein mindig ugyanolyan körülmények között tudsz edzeni.

Május 14-től 6 alkalmas edzések indulnak! A jelentkezés folyamatos, az órákhoz bármikor lehet csatlakozni!

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett. (Térkép)

Részvételi díj:
ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, Erasmusoknak és Alumnisoknak 4200 Ft, külsősöknek 5700 Ft. Ez 6 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal. Az órák telítettségét és az edzésalkalmak pontos időpontjait ide kattintva követhetitek!

A bérlet árát utalással is van lehetőség fizetni, melyet jelezni kell email-ben és fizetést követően bizonylattal szükséges igazolni.

A következő számlaszámra lehet utalni: OTP BEAC 11711034-20023436
A közleménybe a 'spinning' megnevezést kell írni!
Bérleted ára: ELTE 4200Ft, Külsős 5700Ft

Regisztráció menete:
1. Mielőtt jelentkeznél az órára, keresd fel a https://www.beac.hu/nyilvantartas/tagok/tag-regisztracio/ oldalt és egy perc alatt beregisztrálhatod magad az elektronikus oldalunkon.

2. Küldd el jelentkezésed a [email protected] email címre. Az órajelentkezéshez szükséges adatok: név, e-mail, lakcím, telefonszám, választott óra és fontos megadni, hogy ELTE-s vagy Külsős vagy!

Bérletvásárlás:
A regisztrációt követően a bérletedet a BEAC Irodában tudod megvásárolni. (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10., I. feljáró 2. emelet)

Nyitvatartási idő: hétfő – péntek 08:30-16:30

Csatlakozz az FB-csoporthoz, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech