0

1570 like jól megérdemelt jutalma - vízisportnapon a PPK narancs csapata

2019. 05. 20.
0

Az ELTE gólyatábori csapatfotós versenyén az ELTE PPK narancssárga csapata került ki győztesen, akik 1570 lájkot gyűjtöttek a fotójukra! A nyereményük egy BEAC-os sportnap az ELTE Vízisporttelepén, ahol sárkányhajózással tölthettek el egy remek napot május 11-én.

Több ezer like érkezett az ELTE gólyatábori csapatfotós nyereményjátékunkban részt vevő csapatok fotóira! Az óriási versenyből végül az ELTE PPK narancssárga csapata került ki győztesen, akik 1570(!) lájkot gyűjtöttek a fotójukra! A nyereményük egy BEAC-os sportnap az ELTE Vízisporttelepén, ahol sárkányhajózással tölthettek el egy remek napot május 11-én. A csapatépítőről Vulgarasz Zoé, a csapat vezetője számolt be.

"Komoly küzdelmek árán, de csak sikerült megnyernünk a BEAC gólyatábori csapatfotós versenyét, így megszereztük a jutalom napot a gólyatáboros csapatunknak. Ahogy az sajnálatos módon várható volt, a nagy nap beköszöntével számos gólyánk nem tudott megjelenni, emiatt kicsit szomorkodtunk, de a maradék társasággal nagyon jól éreztük magunkat.

Elsőként érkezve már láttam, hogy kellemes kis napnak nézünk elébe. Tűző napsütés, Dunapart, egy kis rét, focilabda, egy kis placc, amit körbe tudunk ülni. Nem is kell több egy jó 10-15 fős baráti társaságnak. Szépen lassan el is kezdtek szállingózni az emberek, mire mindenki odaért, pont mehettünk is sárkányhajózni. A csapatkohézió növelése érdekében együttes erővel kicipeltük a tárolóból a sárkányhajót és megindultunk utunkra a Dunán lefelé.

Mindeközben a nyáron közösen megtanult dalokat énekeltük és fröcsköltük egymást a kellemesen hideg vízzel. Visszatérve leültünk a mezőre és elfogyasztottuk a Dényi Bt-től kapott süteményeket és pogácsákat, amik nagyon finomak voltak. Ezt követően már csak a lehető legkésőbbi időpontig fociztunk, harcipusziztunk vagy éppen kártyáztunk.

Az egész nap rendkívül idillin telt, köszönjük a lehetőséget!"

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech