Adó BEAC

1% az egyetemi sportért!

2014. 03. 28.
Adó BEAC

Támogasd adód 1%-val az ELTE 115 éves sportklubját, amely Eötvös Loránd hitvallását követve, küldetésének tartja a testkultúra fejlesztését és az egészséges életmód és a sport népszerűsítését – nem csak egyetemünk falain belül.

"A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club, az ELTE sportegyesülete 5 olimpiai bajnokkal, több száz magyar bajnoki címmel és több ezer sportoló egyetemi hallgatóval büszkélkedhet. Több mint 40 sportágban szervezzük edzéseinket az ELTE hallgatóinak, dolgozóinak és a budapesti polgároknak. Eötvös Loránd hitvallását követve, küldetésünknek tartjuk a testkultúra fejlesztését és az egészséges életmód és a sport népszerűsítését, nem csak egyetemünk falain belül, de társadalmi szinten is hatást gyakorolva a jövő nemzedékek életére. Majdnem száz fős szervezői csaptunk edzői és hallgatói önkéntesei ezért tesznek az év minden napján. Most téged kérünk, hogy segíts! Tegyünk együtt az ELTE sportéletéért! Kérünk, hogy adód 1%-val támogasd az ELTE 116 éves sportklubját."

támogat1A BEAC adószáma: 19805528-1-43

Köszönettel:

Dr. Karácsony András

BEAC elnök

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech