Futsal fbevent6

Futsalünnep a 7. fordulóban

Futsal fbevent6
A sokszoros bajnok Berettyóújfalu vár a Béni Zoltán vezette NBI-es csapatra október 17-én a Sport11-ben.
október
17
hétfő
20:15

Ha valamikor, akkor most valóban a legjobb formára lesz szükség, hiszen Magyarország egyik legmagasabban jegyzett együttesét az MVFC Berettyóújfalut látja vendégül az ELTE-BEAC NBI-es futsal csapata.

Az a Berettyóújfalu érkezik Budapestre október 17-én, hétfőn, amely a második helyet foglalja el a tabellán, de eddig hat mérkőzéséből ötöt megnyert és minden bizonnyal esélyes lesz a végső győzelemre is.

Ugyan a mi céljaink máshogyan festenek, viszont fiaink nem feltartott kézzel készülnek kimenni a pályára. A srácok már többször megmutatták, hogy küzdeni akarásból nincs hiány, viszont egy bravúrhoz ez még nem volt elég. A kéthetes válogatott szünetben Béni Zoltánék felkészülnek arra, hogy meglepetést okozzanak a papíron jóval erősebbnek számító Berettyóújfalu ellen.

Másra már nincs is szükség, csak arra, hogy minél többen jöjjenek ki a Sport11-be. A félidőben fellép az ELTE-BEAC Cheer Team, valamint a mérkőzésre kilátogatókat ingyen sört kapnak.

Hajrá ELTE, Hajrá BEAC!

Beac berettyo v7
Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech