Összsport

Válassz sportot Újbudán! Az ELTE-BEAC ott lesz! És te?

2011. 09. 29.
Összsport

Október 1-én a Kopaszi gáton egy nem mindennapi, nagyszabású sportesemény elé néz az egyesületünknek is otthont adó XI. kerület! A rendezvényen közel negyven kerületi sportegyesület több mint ötven sportágából kaphatnak ízelítőt a testmozgás iránt érdeklődők! Gyertek!

Az Ú;jbuda Sportjáért Nonprofit Kft. szervezésében hiánypótló és előremutató kezdeményezésként újbudai sportágválasztó rendezvényt szerveznek a hétvégén a Kopaszi gáton. A rendezvényen több mint negyven egyesület szakosztályai mutatják be sportági sokszínűségüket, lehetőségeiket. Látványos bemutatók, nyílt edzések, technikai elemek oktatásával mutatkozik be kerületünk sportélete. Ott a helyetek akkor is, ha éppen edzési lehetőségeket kerestek, de akkor is, ha szeretnétek egy igazán jót bulizni velünk az idei év egyik utolsó napsütéses napján a Kopaszi gáton.

Az eseményről és a programokról az Újbudai Önkormányzat honlapján olvashattok részletesen!

Az ELTE-BEAC is számos programmal készül. Standunkon görgőzhettek a Polythlonnal, és Szabó Gábor futóedzőnk tanácsokat ad a futócipők kiválasztásához. Lesz pontrúgó versenyünk futsalosaink és labdarúgóink közreműködésével, de kosarasaink is nagy szeretettel várnak titeket. A szellemi kihívásokat kedvelők keressék fel a sakksátort. Délután szimultánt is játszhatnak vezetőedzőinkkel. A tájfutó tanpályán megtanulhatjátok az alapokat, hogy jövő évtől már csatlakozhassatok egyetemi csapatunkhoz. Atlétáinknál a rajttechnikát, távolugrást tanulhatjátok, és egyéb izgalmas feladatokban vehettek részt. De akár egy mini futó és gyalogló versenyen is indulhattok. A Polythlon szárazúszás játéka közben felidézhetitek a vizes sportok magával ragadó élményét is és különlegesen összeszerelt bringákon tehetitek próbára egyensúly érzéketeket.

Minden ELTE-s és BEAC-os, aki kilátogat a helyszínre és regisztrálja magát a standunkon, sorsoláson vesz részt, ahol értékes sportrelikviákat nyerhet. Ha ELTE-s és/vagy BEAC-os pólóban érkezel a helyszínre, akkor kétszer kerül a neved a kalapba, így növelni tudod esélyeid a sorsoláson.

Esemény: Válassz sportot Ú;jbudán!

Szervező: Ú;jbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

Időpont: 2011. október 1.

Helyszín: Kopaszi gát, Hengermalom utcai bejárat (Megközelíthetőség: 103-as Busz a Népliget felől vagy 33-as a Móriczról– állomás: Hengermalom utca)

Aki kerékpárral érkezik a helyszínre, az a rendezőktől ajándékba kap egy kerékpáros kulacsot!

Mindenkit szeretettel várnak szombaton

az Ú;jbuda Sportjáért Nonprofit Kft. munkatársai és a kerület sportegyesületei!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech