Triathlon

Ússz, mint hal a vízben!

2011. 07. 29.
Triathlon

Olcsó és jó! Van ilyen? Igen, úszni az ELTE-n! Jó társaságban, változatos, szórakoztató foglalkozásokon, ahol egy egyetemistákból álló csapat tagjaként fejlesztheted az úszás tudásod. Bemutatkoznak sportszervezőink…

Mórocza Nóra vagyok, az ELTE-PPK hallgatója. Életem egyharmadát az uszodában töltöttem; 8 évig úsztam versenyszerűen. Ezalatt nemcsak az úszás gyakorlati oldalát ismertem meg, hanem edzőimnek hála a módszertani kérdésekben is elmélyülhettem.

Három éve vagyok a Polythlon tagja és egy éve vezetem az úszó edzéseket. Ez az év hatalmas tapasztalatot jelentett, és a következőnek így még nagyobb lelkesedéssel, felkészültséggel; még változatosabb tervekkel és viccesebb feladatötletekkel felszerelkezve vágok neki.

Többéves hagyományunkat idén is folytatjuk: csapatokat szervezünk átúszásokra, próbákra, egyetemi és főiskolás bajnokságokra, ahol a teljesítés és a részvétel öröme mellett a csapattal közösen eltöltött órák (esetenként napok) is felejthetetlen élmények maradnak.

Edzéseinkre és foglalkozásainkra várunk mindenkit, aki szereti a vizet, az úszást, vagy a mozgás bármilyen formáját. Változatos feladatokkal, technikajavító játékokkal és vízbiztonság fejlesztő gyakorlatokkal segítünk, hogy Te lehess a legmagabiztosabb a strandon. És ez nem csupán az úszás tudásra vonatkozik, hiszen ennél jobb alakformáló és erősítő sport nem is létezik.

Az ELTE hallgatói számára külön kedvezményeket biztosítunk, hogy mind az uszoda rendszeres látogatása, mind az átúszások nevezési költsége finanszírozható legyen egy átlagos diák pénztárcájából.

Sport és tudás nélkül nincs egészség. Mi ötvözzük ezeket egy olyan közösségben, amelynek tagjaként nem csupán jó barátokat és sporttársakat ismerhetsz meg, hanem elindulhatsz egy egészségesebb és tudatosabb életmód felé vezető úton.

Csatlakozz Te is, és építsük együtt a sport közösségét. Célunk, hogy az ELTE-t Magyarország legsportosabb egyetemévé változtassuk. „A legjobb hallgatók is mozognak, a legjobb sportolók is tanulnak.

Elérhetőségek:

e-mail: [email protected]

tel.: 30/370-49-26

További információért látogass el a Polythlon honlapjára!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech