Plakát nyomtatható EFN4 A4 2014 KK

Újra együtt mozdulunk a ELTE Fit Night4-en!

2014. 09. 29.
Plakát nyomtatható EFN4 A4 2014 KK

Október 16-án az ELTE Sport Kft. főszervezésében ismét Rátok vár a főváros egyik legnagyobb, számos mozgásformát magába foglaló, éjszakába nyúló fitness fesztiválja.

Az ELTE Sport Kft. a nagy érdeklődésre való tekintettel 2014. október 16-án az EHÖK-el, az ELTE-BEAC-al és az ELTE ESI-vel együttműködve immár negyedik alkalommal szervezi és rendezi meg a főváros egyik legnagyobb, számos mozgásformát magába foglaló éjszakába nyúló fitness fesztiválját.

Minden ami fitness, minden ami mozgás, garantált jó hangulat és kikapcsolódás várja a látogatókat a számos mozgásformát felvonultató ELTE FIT Night4 rendezvényen! A minőségi háttér megteremtésében segít a " Sportóriás" DECATHLON, valamint a SPORTKÁRTYA csapata, akik "belépést biztosítanak a mozgás világába.

A belépés ingyenes Egyetemi - Főiskolai hallgatóknak és dolgozóknak!!! Külsősöknek a belépő 1.000,-Ft/fő.

Előzetes regisztráció a sportprogramokra (szeptember 18-tól): www.fitnight.eltesport.hu

Találkozzunk október 16-án 15 órától a Bogdánfy utcai ELTE Sportközpontban!

15:00 órától kapunyitás szakmai programok, a DECATHLON város megnyitása, ismerkedés a fitt sportágakkal, 17:00 órától sportprogramok és sportbemutatók kezdődnek, tombola, I. ELTE FIT Night VIP FITNESS KUPA majd 23:00 órától DJ party várja a résztvevőket.

A sportnapon olyan fitt sportolási formákkal és eszközökkel találkozhatnak a résztvevők, amelyek így máshol egy helyen nem, vagy alig és igen magas összegért találhatók meg. Ingyenes orvosi szűrővizsgálat és tanácsadás mellett a résztvevők megismerkedhetnek az újraélesztés és defibrillátor készülék kezelésének legfontosabb szabályaival is.

Ízelítő a kipróbálható sporteszközökből, mozgásformákból:

Funkcionális tréning, TRX, Spinning, Kranking, Aerobik, Evezős ergométer, regatta bemutató, sprint fixi-bringa, WALKenergie, sí szimulátor és sok más ügyességi játék. A Funkcionális tréning köredzésein a legjobb hazai TRX edzők irányításával a résztvevők kipróbálhatják mi az a TRX, a Plyo box, Rope kötéltréner, az Agility band, FT létra, a Jumper, Power Band. A Cheerleader és az aerobik bemutatókon nem csak nézőket várjuk, de bárki részt is vehet a különböző aerobik foglalkozásokon.

Rendezvényünk fővédnökei: Mezey Barna, az ELTE rektora és Simicskó István, az EMMI Sportért Felelős államtitkára.

A programok között több újdonság is várja az érdeklődőket. Többek között lesz WALKEnergyie, ELTE-BEAC sportágválasztó, FIT Night VIP FITNESS KUPA, Twister falmászás, Street workout is.

Nem marad el a tombola és az esti DJ buli sem.

A programokról bővebben tájékozódhatnak a www.fitnight.eltesport.hu ahol a részvételi szándékot, és az egyes sportprogramok időpontjaira való „foglalást” is jelezhetik az érdeklődők október 01-től, akik így biztosan nem maradnak le az általuk kiválasztott sportolási formákról.

Gyere sportolj és bulizz velünk!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech