Újabb gerincjóga alkalom a kínálatban!

2014. 02. 18.

A nagy érdeklődésre való tekintettel bővült az jóga edzésidőpontok széles palettája: február 19-től minden szerdán foglalkozások Csák Gergely irányításával.

Szeretnél kikapcsolni, de még nem találtad meg a módját? A jóga talán rajtad is segíthet.

A gerincjóga a hatha jógán alapuló modern mozgásrendszer, melynek célja az egészség fejlesztése. A biztonságos gyakorlatsorok átmozgatják a teljes testet, segítenek a helyes testtartás kialakításában és a légzés tudatosításában. Ügyelünk rá, hogy a jógát gyakorló újra felfedezhesse a mozgás örömét, önmagában a harmóniát, megtapasztalja test és lélek egységét. A gerincjóga pozitív hatásai: megerősíti, nyújtja és ellazítja az izomzatot; javítja a tartást, stresszoldó; javítja a testtudatot. Szinte minden testi-lelki folyamatra kimutathatóan pozitív hatása van.

Az órák szerdánként 16:30-18:00 óráig tartanak, az oktató Csák Gergely. A foglalkozások február 19-én szerdán indulnak és a szorgalmi időszak utolsó hetéig május 14-ig tartanak.

A 12 alkalmas bérlet ára: 11800 Ft, amit a BEAC Sportirodában tudtok befizetni!

Jelentkezés a megjelölt időpontra: a [email protected] email címen tudtok; név, lakcím, telefonszám megadásával!

Részletes leírást az órákról a Facebook oldalunkon olvashattok!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech