Dolgozoi 2017 3

Új sportolási lehetőségek az ELTE dolgozói számára!

2017. 10. 17.
Dolgozoi 2017 3

Az évről évről megújuló ELTE Sportkisokos mintájára immáron 3. éve készül el az ELTE Dolgozói Sportkisokos, amelyben kimondottan az oktatók, dolgozók számára ajánlunk egyetemi sportolási lehetőségeket

A hallgatók és dolgozók közössége fontos pontja az egyetemi életnek, amely az oktatás és a tudomány területén kívül, a sporton keresztül tud leginkább megvalósulni. Az ELTE sportegyesülete, a BEAC az egyetemen űzhető sportolási lehetőségekkel szeretné az egészséges életmódot népszerűsíteni és közösségként megszólítani az egyetemi polgárokat. A hallgatók számára is példamutató egy sportos oktatókkal bíró egyetem, mert az egészséges életmód, a sportos élet példája, a közösségi lét a hallgató számára látható mintaként él az egyetemi mindennapokban is.

Az ELTE Kancellária Szolgáltató Központ támogatásával az ELTE Sportiroda és a BEAC szervezésében novembertől két új lehetőség nyílik az ELTE dolgozói számára, hogy egyetemi keretek között sportoljanak.

Edzések a belvárosban!

Gerinctréning és funkcionális köredzést indít a BEAC az V. kerületi Semmelweis utcai OSC vívóteremben (1052 Semmelweis utca 2.– Astoria), amely minden kar vagy szervezet dolgozója számára könnyen megközelíthető, központi helyszín. A kora reggeli órák november 6-ától, hétfőtől kezdődnek! A részvétel regisztrációköteles. Az edzések létszáma korlátozott, így érdemes minél előbb jelentkezni!

Részletek és jelentkezés NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, EDZÉSTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával: [email protected] | 061-209-06-17 | +36-30-355-0264

ELTE Dolgozói Bajnokságok

A legnépszerűbb csapatsportágakban új bajnokságok indulnak kimondottan az ELTE dolgozói számára! Az őszi félévtől először a kispályás labdarúgás szerelmeseit szólítjuk meg.

További részletek és jelentkezés NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, TELEFONSZÁM megadásával a [email protected] email címen, vagy a +3630 657 8665 telefonszámon!

További sportolási lehetőségek a megújult ELTE Dolgozói Sportkisokosban

Az évről évre megújuló ELTE Sportkisokos mintájára immáron 3. éve készül el az ELTE Dolgozói Sportkisokos, amelyben kimondottan az oktatókat, dolgozókat szólítjuk meg, akik szintén kedvezményes, ELTE-s árakon sportolhatnak a BEAC-ban.

ELTE Dolgozói Sportkisokos

A kisokos nyomtatott formában is elérhető lesz az ELTE Hírek c. lap következő számában, valamint megtalálható az ELTE Bogdánfy úti sporttelepén is!

Valamennyi BEAC-os edzés helyszíne és időpontja elérhető a "Sportolni szeretnék" aloldalon, további kérdés esetén pedig érdemes felkeresni a BEAC Irodát a Bogdánfy utca 10/B. I. lépcsőház, 2. emeletén.

E-mail: [email protected]
Telefon: 061-209-06-17

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech