DSC 0386

Télen sem állnak le a BEAC-os pedálok

2016. 12. 06.
DSC 0386

Az ELTE-BEAC és az ELTE HÖK által szervezett Cycling edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni

Az ELTE-BEAC és az ELTE HÖK által szervezett Cycling edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni. Az év minden szakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Egy darab évszakbérlet váltása 5 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban. Az edzések költségtérítését az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett. (Térkép)

Edzések tervezett időpontjai:
Jelentkezés:

A helyek foglalhatóak a [email protected] email címen december 21-ig. A lefoglalt helyek befizetési határideje december 23., ezután a be nem fizetett foglalásokat nem tudjuk fenntartani. A bérletek megvásárolhatóak nyitva tartási időben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC Irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A szabad helyeket mutató táblázat a lenti linken és a Facebook oldalunkon érhető el. Természetesen szezon közben is lehet csatlakozni!

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, erasmusoknak és alumniknak 3500Ft (csak Neptun kóddal), külsősöknek 4800Ft. Ez 5 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban.

Figyelem! Alacsony létszám esetén nem indítjuk el a csoportokat, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzés 2017. 01. 02.

Az megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező - sportágfelelős:
Takács Réka
Tel.: 0612090617 (munkaidőben)
Mail: [email protected]

A csoportok telítettségét ide kattintva követhetitek, de a Facebook oldalon is elérhető.

Kövess minket facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről! www.facebook.com/cycling.beac/

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech