DSC 6765 1

Tekerj ősszel is az ELTE-BEAC Cyclinggal!

2017. 09. 06.
DSC 6765 1

Cycling edzéseinken várunk minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni.

Kezdjétek sportosan a félévet! Pattanj nyeregbe és tekerj velünk: szeptember 18-tól 10 alkalmas edzések indulnak! A jelentkezés folyamatos, az órákhoz bármikor lehet csatlakozni!

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett. (Térkép)

Edzések tervezett időpontjai:

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, Erasmusoknak és Alumnisoknak 7000 Ft, külsősöknek 9500 Ft. Ez 10 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal. Az órák telítettségét és az edzésalkalmak pontos időpontjait ide kattintva követhetitek!

Regisztráció menete:

1. Mielőtt jelentkeznél az órára, lépj be felületünkre a jobb sarokban található QR kóddal vagy keress rá a https://www.beac.hu/nyilvantartas/tagok/tag-regisztracio/ oldalra és egy perc alatt beregisztrálhatod magad az elektronikus oldalunkon.

2. Küldd el jelentkezésed a [email protected] email címre. Az órajelentkezéshez szükséges adatok: név, e-mail, lakcím, telefonszám, választott óra és fontos megadni, hogy ELTE-s vagy Külsős vagy!

Bérletvásárlás:

A regisztrációt követően a bérletedet a BEAC Irodában tudod megvásárolni. (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10., I. feljáró 2. emelet)

Nyitvatartási idő: hétfő – péntek 08:30-16:30

A lefoglalt helyek befizetési határideje: 2017. szeptember 13. (Szerda)

Kövess minket facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech